Relația dintre Prințul William și copiii săi, decodată de specialiștii în limbajul corpului

Comportamentul lui este puțin diferit față de cel al altor tați.

Relația dintre Prințul William și copiii săi, decodată de specialiștii în limbajul corpului

Acum, când toată lumea așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al treilea copil al cuplului regal, toată atenția este concentrată pe unii dintre cei mai grijulii și buni părinți cu sânge albastru: Kate Middleton și Prințul William.

Dar ce fac ei diferit față de alți părinți, astfel încât Prințul George și Prințesa Charlotte, în vârstă de 4 și 2 ani, au (aproape) întotdeauna un comportament exemplar?

Ei bine, un expert în limbajul corpului, Susan Constantine, a decodat câteva situații în care Prințul William a fost surprins alături de copiii săi, pentru GoodHousekeeping.com.

Susan a început direct prin a spune că „limbajul corpului Prințului William dezvăluie un comportament parental foarte bun.' Prințului William nu îi este teamă să își arate afecțiunea în public, iar asta este un lucru foarte important, pentru că, de obicei, protocolul regal spune altceva. Prințul este fotografiat deseori îmbrățișându-și copiii, iar prin asta le transmite că înseamnă mult pentru el.

Atunci când se află într-o situație socială, atenția Prințului William este întotdeauna concentrată pe copiii săi, făcându-i întotdeauna să se simtă iubiți și în siguranță.

Un alt lucru important pentru relația cu copiii lor, pe care îl fac și Prințul William dar și Kate Middleton, este să se aplece la nivelul lor atunci când vorbesc cu ei. În felul acesta, copilul nu simte că părintele este o autoritate căreia trebuie să i se supună, ci se simte observat și tratat ca un egal.

printul william si printul george

Și felul în care un părinte își ține copilul de mână este extrem de important: acesta ar trebui să își pună mâna deasupra mâinii copilului, pentru a-i arăta că îl protejează orice s-ar întâmpla.

Cel mai important lucru, spun experții, este faptul că gesturile Prințului William sunt constante și consecvente, ceea ce demonstrează că felul în care se poartă nu este doar pentru camerele de luat vederi, ci este sincer.

Citeste si:
Cum se pregătesc Kate Middleton și Prințul William de nașterea celui de-al treilea copil

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle