(P) O altfel de petrecere de Paste

(P) O altfel de petrecere de Paste

Știm că te-ai săturat de prânzurile clasice de Paște. Toată lumea se adună în sufragerie iar masa se umple de mâncare pentru ca mai apoi să fie imediat golită de invitații pofticioși. Întreaga casă e decorată cu iepurași și pui de găină, iar anul ăsta parcă ai vrea ceva diferit. Ceva mai… natural și mai stylish. Cum ar fi dacă de data asta ți-ai invita oaspeții chiar în grădina ta, pentru o cină de neuitat într-un decor rustic și natural. În articolul de mai jos, îți oferim câteva sfaturi pentru o petrecere boemă de Paște.

Omul stilizează locul

Ia câteva pături, covorașe sau tapiserii pe care nu te temi să le murdărești și așează-le pe iarbă. Ele vor face baza micului tău picnic. Îți recomandăm să alegi culori naturale, cum ar fi maro, portocaliu sau ruginiu pentru a simula un covor de frunze.

Flori, flori și iarăși flori

Investește în câteva aranjamente de Paște pentru masă. Sau poți culege chiar tu flori și frunze pe care să le pui în câteva vaze vintage. Poți alege flori sălbatice, margarete, garoafe și levănțică, pe care să le strângi în buchete pe care mai apoi să le agăți deasupra mesei.

Alege-ți masa

Îți recomandăm o masă joasă din lemn pe care să o pui în mijlocul tapiseriilor de pe jos. Adu și câteva perne pe care să le folosești pe post de scaune. Iar dacă vrei să mergi pe ceva complet rustic, poți improviza o masă din câteva butoaie pe care să pui o bucată lată de placaj.

Lumina face diferența

Pentru o atmosferă caldă și relaxată, să știi că luminile chiar contează. Alege câteva șiraguri de beculețe pe care să le pui în jurul mesei și al scaunelor și lumânări delicate pe care să le pui pe masă. Poți adăuga în mix și câteva lampioane pe care mai apoi să le înălțați împreună după cină.

Masa e servită

Alege un set de farfurii și castroane din ceramică albă la care să asortezi tacâmuri cu detalii aurii. Folosește șervete din bumbac apretat, iar pentru un look rustic, ia o bucată mare de material și taie șervețelele din el. Pentru băuturi, apelează la clasicele pahare de cocktail pe care le vei picta cu motive naturale.

Frumusețea stă în detalii

O cină boemă în natură nu este niciodată completă fără decorațiunile potrivite. Felinarele mici din alamă vor fi piesele centrale ale mesei. Mai adaugă în combinație și câteva cufărașe vintage în care vei pune gustările, dulciurile sau micile cadouri pe care vrei să le oferi oaspeților.

În final, cel mai important e să te înconjori de persoanele dragi și să te relaxezi împreună cu ei. Ascultă muzică bună, dansează și bucură-te de o cină minunată de Paște într-un decor rustic și primitor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle