Nu doar tu ai emoții! Ce îi frământă pe bărbați la prima întâlnire

Și pentru bărbați prima întâlnire poate fi un generator de anxietate cosistentă. Ne îngrijorăm pentru aceleași lucruri? Parțial, da.

Nu doar tu ai emoții! Ce îi frământă pe bărbați la prima întâlnire

În mintea noastră s-a creat o imagine în care la prima întâlnire bărbatul este relaxat, sigur pe sine, iar femeia o creatură neliniștită și panicată că nu va fi suficient de plăcută. Scopul este să fii în cuplu cu cineva alături de care simți liniște, siguranță, împlinire, echilibru. Poate simți asta din prima, poate la început ai emoții, că nu îți dai seama prea bine cum stai. Iar asta este valabil nu doar pentru femei, ci și pentru bărbați. Așadar, pe ei ce îi anxietează?

Felul în care arată

Ei bine, nu doar femeile își schimbă multiple ținute înainte de prima întâlnire, și nu doar pentru ele aspectul exterior este important. Să ne amintim de bărbații care petrec minute bune aranjându-și părul? Care nu concep viața fără manichiură? Hainele, felul în care arătăm sunt pentru ambele sexe precum penajul păunului. O metodă de a atrage un potențial partener, de a ne face mai… frumoși.

Cât de reușită va fi întâlnirea

Și ei își pun problema dacă timpul petrecut împreună la prima întâlnire va fi agreabil. Dacă există scânteia aceea, ori între voi există compatibilitate mai mult ca amici. Probabil că și ție ți s-a întâmplat să comunici grozav cu un bărbat, să te simți bine alături de el, însă chimia sexuală să fie mai degrabă inexistentă.

Să nu o dea în bară

Mai ales atunci când place extrem de mult femeia pe care a invitat-o la prima întâlnire, bărbatul poate deveni anxios legat de potențiale greșeli. Să nu spună prostii, să nu facă o glumă pe care ea nu o savurează, să nu aibă gesturi stângace, să nu se facă de râs în vreun fel.

Face sau nu primul pas?

Ok, vei spune că a fost făcut deja din moment ce există prima întâlnire. Dar lucrurile nu sunt atât de simple. O ține de mână? Îi oferă brațul? O sărută pe gură sau pe obraz? Cu o chimie sexuală incandescentă o invită la final la el acasă? O mulțime de ecuații care, în funcție de miză, se rezumă la timpul potrivit și a grăbi sau nu lucrurile. Ceea ce poate duce chiar la un deznodământ fatidic: ea să-l respingă

Cum se retrage elegant

Deloc favorabil femeii care îl place, dar pentru care el realizează că nu simte mai mult decât o prietenie. Când interacțiunea cu cineva nu are potențial sau finalitate romantică, bărbatul trebuie cumva să gestioneze situația. Unora nu le pasă și sunt prea puțin gentili, alții, mai cavaleri, sunt preocupați să se retragă fin, fără a jigni sau răni.

Potrivirea fizică

Dacă este o interacțiune fizică ce vine în urma unui flirt online, și cei doi nu se cunosc în carne și oase, pot apărea ruminații despre impactul întâlnirii față în față. Pozele din aplicațiile de dating sau social media pot primi filtre, de regulă postăm imagini care ne avantajează, și, nu de puține ori, realitatea a fost relativ diferită de ce e prezentat pe internet. Oare arată la fel de bine și în realitate? Înălțimea nu va fi o problemă?

Citește și:
Gesturi care îl enervează pe partenerul tău de cuplu și trădează cât ești de nesigură

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle