Mihail lansează prima piesă de pe albumul de debut

Mihail lansează "Chosen One", prima piesă de pe albumul de debut.

Mihail lansează prima piesă de pe albumul de debut

Dupa 3 ani de pauză, timp în care artistul a trecut prin diferite procese de creație pentru noul album, Mihail revine cu Chosen One, primul single extras de pe materialul ce se va lansa în următoarele luni.

„Chosen One” este o piesă despre necesitatea reconectării cu vocea noastră interioară. Scrisă și produsă de Mihail, alături de colaboratorii săi frecventi, Sergiu Socaciu și Dan Petean, piesa este însoțită de un videoclip cinematic filmat în Cluj-Napoca în decursul a 9 zile. Materialul video servește ca o metaforă pentru mesajul piesei și noul concept muzical al artistului, ce îmbină dragostea, relațiile interumane și spiritualitatea, urmând ca acesta să fie lansat și sub formă de scurtmetraj.

„Noi, oamenii, avem capacitatea de a schimba lumea din jurul nostru prin alegerile pe care le facem, moment cu moment. ‘Chosen One’ este despre necesitatea conexiunii fiecăruia cu vocea interioară, dar și despre ieșirea din zona de confort și alinierea deciziilor pe care le luăm în raport cu ceea ce simțim.”, spune Mihail despre piesa lui.

Cântăreț, producător și pasionat de artă, Mihail este unul din primii artiști de pop experimental care au reușit să cucerească topurile de muzică mainstream.

Dupa un debut mai timid cu primele piese, Mihail lansează în 2015 „Mă ucide ea”, piesa care urma să devină un hit național, stând pe prima poziție a topurilor vreme de săptămâni la rând, devenind a doua cea mai difuzată piesă din 2016.

Un an mai târziu, în 2017, Mihail lansează „Who You Are”, piesa care urma să cucerească topurile din România și Italia, devenind în 2018 cea mai difuzată piesă internațională din Italia și strângând, până în prezent, peste 17 milioane de stream-uri pe Spotify.

Citește și:
Covorul roșu la Oscar 2022: cel mai bine îmbrăcate vedete

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle