Lucia, Vunk si Smiley canta pentru copiii vulnerabili din Romania

Lucia, Vunk si Smiley vor canta pentru a ajuta copiii invizibili din Romania sa aiba sansa la o viata mai buna si sa isi implineasca visele. Ei vor sustine un concert caritabil luni, 17 decembrie 2012, ora 20:30, la Hard Rock Café. Fa-ti un cadou de Craciun, tie si celor dragi. Bucura-te de un concert frumos si ajuta copiii care au nevoie de sprijin!

Lucia, Vunk si Smiley canta pentru copiii vulnerabili din Romania

Invitatiile pot fi obtinute direct de la Hard Rock Cafe in schimbul unei donatii pentru copii. In timpul concertului, publicul poate participa la o tombola cu premii speciale din partea UNICEF si a partenerilor sai. Marele premiu este un tricou semnat de Gheorghe Hagi, Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF Romania.

Prin intermediul Initiativei Prima prioritate: niciun copil invizibil, UNICEF impreuna cu partenerii sai de la nivel local si central a identificat in cele 64 de comunitati in care actioneaza 12.000 de copii invizibili si lucreaza pentru rezolvarea problemelor lor. Experienta acumulata in urma implementarii acestei initiative este folosita pentru a imbunatati politicile nationale si alocarea bugetara in beneficiul copiilor vulnerabili din intreaga tara. Copiii invizibili sunt copii care nu au acte de identitate, care nu pot merge la doctor si la scoala, sunt copii care sunt victime ale violentei sau care sunt in pericolul de a fi parasiti de parintii lor.

“Toti copiii isi doresc sa creasca alaturi de parintii lor. Acesta este un drept fundamental si o dorinta pe care impreuna o putem transforma in realitate si pentru sutele de mii de copii vulnerabili din Romania. Ma bucur si le multumesc lui Smiley, Vunk si Luciei ca ne-au oferit sprijinul cantand pentru copii”, a declarat Sandie Blanchet, Reprezentant UNICEF in Romania. “Copiii cresc, se dezvolta, invata si devin tineri responsabili atunci cand se bucura de afectiune si de atentie din partea parintilor. Impreuna le putem oferi aceasta sansa”, a completat, Sandie Blanchet.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle