Londra a fost declarata Capitala Internationala a Muzeelor

Londra este, oficial, Capitala Internationala a Muzeelor!

Datorita arhitecturii, culturii si atractiilor incredibile pe care le ofera, Londra ramane in topul destinatiilor turistice. Ei bine, de acum incolo, cu siguranta vizitele la muzeele din Londra se vor inmulti, pentru ca cel mai mare oras si capitala Regatului Unit a fost declarata Capitala Internationala a Muzeelor.

Publicatia britanica The Guardian a fost cea care a facut anuntul. Se pare ca un sondaj realizat de Themed Entertainment Association a facut lista celor mai vizitate muzee din lume in anul 2016, iar din Londra, patru muzee se afla pe aceasta lista!

Pe locul 6 al clasamentului se afla British Museum, cu aproximativ 6,420,000 de persoane care l-au vizitat in ultimul an. National Gallery, un alt muzeu celebru al Londrei, aflat in Trafalgar Square, s-a clasat pe locul 8, iar Tate Modern si Muzeul de Istorie Naturala se afla pe locurile 10, respectiv 13.

Muzeul care se afla pe locul 1 al clasamentului realizat de Themed Entertainment Association este Muzeul Chinei, din Beijing, cu peste 7,550,000 de vizitatori care i-au trecut pragul anul trecut.

Citeste si:
Celebritatile isi exprima solidaritatea fata de victimele atacului din Londra

Foto: Shutterstock, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din turism