HBO dezvăluie noi fotografii din ultimul sezon „Game of Thrones”

Primele fotografii din mult așteptatul ultim sezon al show-ului „Game of Thrones" au fost dezvăluite de HBO.

HBO  dezvăluie noi fotografii din ultimul sezon „Game of Thrones”

HBO a dezvăluit primele 14 fotografii din cel de-al optulea și ultimul sezon al serialului „Game of Thrones”, iar după cum se observă, iarna s-a instalat oficial. Actorii principali sunt surprinși individual, și deși nu putem intui o acțiune concretă, apariția imaginilor ne-a oferit încă o doză de entuziasm pentru luna aprilie, când sezonul va avea premiera.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

New #GoT photos are here 🔥 What are your theories for the final season? #GameofThrones⁣ ⁣ 📸: Helen Sloan/HBO

O postare distribuită de IMDb (@imdb) pe

Deși niciun membru al distribuției „Game of Thrones” nu a oferit până în prezent detalii semnificative cu privire la ultimul sezon al show-ului, Kit Harington i-a dezvăluit soției sale, Rose Leslie, finalul poveștii. „I-am spus soției mele anul trecut cum se va termina și nu a vorbit cu mine trei zile”, a spus Kit în emisiunea KISS Breakfast.

„Nu pot să răspund dacă sunt fericit sau nu. Nu cred că este despre fericire sau tristețe de fapt. Sunt mulțumit de ceea ce au făcut, dar nu știu dacă voi fi cu adevărat mulțumit până nu îl voi vedea. Este un sentiment plăcut să cunoști finalul în timp ce celelalte persoane nu au nici cea mai mică idee”, a adăugat Kit.

Citește și:
Melania Trump stârnește din nou controverse din cauza alegerilor vestimentare

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle