HBO da indicii importante despre ce se va intampla in primele 3 episoade din „Game of Thrones”

Mai este doar o saptamana pana la premiera sezonului 7!

HBO da indicii importante despre ce se va intampla in primele 3 episoade din „Game of Thrones”

Mai este foarte putin pana la primul episod al sezonului 7 si bineinteles ca vrem sa stim cat mai repede ce se va intampla in „Game of Thrones”! Ei bine, zilele trecute, HBO a dezvaluit cateva indicii foarte importante despre ce se va intampla in primele 3 episoade ale noului sezon, pentru ca a publicat descrierile episoadelor!

Iata tot ce a dezvaluit HBO:

Episodul 1 din sezonul 7, care va aparea pe 17 iulie 2017

Primul episod al sezonului 7 se va intitula „Dragonstone”. Daca iti mai amintesti, Dragonstone este o insula, locul in care s-a nascut Daenerys Targaryen. De fapt, chiar in randurile dezvaluite de HBO care descriu succint episodul, apare faptul ca Daenerys ajunge acasa – deci, cel mai probabil, pe insula pe care s-a nascut. Jon organizeaza defensivele in Nord, fiind „incoronat” acum Regele Nordului de catre sustinatorii sai.

Episodul 2 din sezonul 7, care va aparea pe 24 iulie 2017

In al doilea episod, se pare ca Daenerys va primi un vizitator neasteptat. Oare cine poate fi? Intre timp, consilierul sau de incredere, Tyrion Lannister, planuieste cucerirea Westerosului cu fortele pe care Dany le are la dispozitie (iar acestea nu sunt slabe deloc!). Jon Snow, pe de alta parte, are de-a face cu o revolta, pe care trebuie sa o gestioneze. Ne intrebam care sunt tradatorii de aceasta data…

Episodul 3 din sezonul 7, care va aparea pe 31 iulie 2017

Episodul al treilea se intituleaza „The Queen’s Justice”(„Dreptatea Reginei”) si banuim ca se refera la Daenerys Targaryen. Desigur, ar mai fi o persoana la care ar putea titlul sa se refere, si anume Cersei Lannister, care s-a incoronat singura drept Regina Celor 7 Regate, la sfarsitul sezonului trecut. In descrierea episodului, se mai spune ca Jaime Lannister invata din greselile lui – ce ar putea sa insemne asta?

Iata si trailerul celui de-al 7-lea sezon „Game of Thrones”, in cazul in care nu l-ai urmarit pana acum.

Citeste si:
De-abia asteptam sa vedem reuniunile acestor personaje in Game of Thrones!

Foto: HBO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle