Filme și seriale pe care merită să le urmărești în această perioadă

Luna noiembrie vine în întâmpinarea noastră cu o mulțime de lansări de filme și seriale pe care nu ar trebui să le ratezi.

În luna noiembrie ne vom bucura de lansările mai multor pelicule, dar și de continuările unor seriale de succes. 

Dacă tocmai te întrebai ce anume ai mai putea să urmărești în această perioadă, nu ar strica să arunci o privire asupra acestor recomandări. Cu siguranță vei găsi și ceva care să se potrivească gusturilor tale.

The Crown


Cel mai așteptat sezon din The Crown a apărut pe 15 noiembrie. Serialul Netlix lansat în 2016 spune povestea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și a luptei sale pentru păstrarea monarhiei. În acest nou sezon, acțiunea se petrece la sfârșitul anilor ’70, când Regina Elisabeta a II-a, dar și familia regală, vor să îi găsească o mireasă potrivită Prințulul Charles. Punctul principal al sezonului îl reprezintă relația dintre Charles și Lady Diana Spencer, devenind în cele din urmă Prințesă de Wales. Un alt moment din noul sezon ar mai fi turneul Dianei din 1983 în Australia.

His Dark Materials

Al doilea sezon din serialul fantasy His Dark Materials a apărut pe 16 noiembrie pe HBO Max. Bazat pe trilogia lui Philip Pullman, serialul o urmărește pe Lyra, o tânără orfană care trăiește într-un univers paralel în care știința, teologia și magia se află într-o strânsă legătură. Unul dintre cei mai buni prieteni ai ei dispare, iar Lyra descoperă un complot al unei organizații secrete care implică răpirea copiilor. În toată această aventura i se alătură și Will. Pe măsură ce află adevărul despre părinții ei, cei doi tineri sunt prinși într-un război împotriva forțelor supranaturale.

Big Sky

Scriitorul și producătorul David E. Kelley, cunoscut pentru producția Big Little Lies, se află în spatele Big Sky, o nouă serie captivantă, de care te poți bucura începând cu 17 noiembrie pe ABC. Serialul se concentrează pe doi detectivi și un polițist care investighează răpirea a două fete de către un șofer de camioane din Montana. Însă, surprinzător este că acele două fete nu sunt singurele care au dispărut din zonă.

The Goldbergs

După cum îi spune și numele, serialul spune povestea familiei Goldberg care locuiește în Jenkintown, Pennsylvania. Fanii se pot bucura de un nou episod începând cu 18 noiembrie.

I Hate Suzie

Serialul I Hate Suzie s-a lansat în august 2020. Suzie Pickles, interpretată de Billie Piper, este o celebritate feminină a cărei viață se schimbă dramatic atunci când mai multe imagini în ipostaze compromițătoare din telefonul ei sunt făcute publice. 

The Princess Switch 2: Switched Again

The Princess Switch 2: Switched Again apare pe Netflix pe 19 noiembrie și este continuarea cunoscutei pelicule din 2018, în care o tânără din Chicago seamănă extraordinar de mult cu o viitoare prințesă, așa că decid să facă schimb de vieți de Crăciun. În acest nou film, Stacy DeNovo (Vanessa Hudgens) este căsătorită cu Prințul Edward, iar Ducesa Margaret Delacourt tocmai s-a despărțit de Kevin, un prieten apropiat al lui Stacy. Stacy, Edward și Kevin pleacă la Montenaro pentru încoronarea lui Margaret, ocazie prin care cele două vor face din nou schimb de roluri pentru ca Stacy să o ajute pe Margaret să se împace cu Kevin.

Run

Run este un film horror care apare începând cu 20 noiembrie. Pelicula o surprinde pe Chloe (Kiera Allen) o adolescentă imobilizată într-un scaun cu rotile care crede că mama ei, Diane (Sarah Paulson), îi ascunde un secret destul de mare, iar Chloe va încerca să afle despre ce este vorba. 

A Nashville Christmas Carol

Pe 21 noiembrie apare A Nashville Christmas Carol. O producătoare de televiziune este hotărâtă să pună o barieră între sentimentele sale și cariera. Însă, ea se vede nevoită să lucreze alături de bărbatul care i-a frânt inima, în timp ce este bântuită de spiritele de Crăciun care o fac să retrăiască trecutul.

Citește și:
10 seriale de care să te bucuri cât timp stai acasă

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle