Filme și seriale noi de văzut în luna iunie 2022 pe Netflix

În luna iunie ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată ce filme și seriale nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

Peaky Blinders – Sezonul 6

Este confirmat faptul că cel de-al șaselea sezon al serialului Peaky Blinders va fi ultimul, deși creatorul serialului, Steven Knight, a declarat că show-ul va continua cel puțin cu al șaptelea sezon. Deși seria TV va ajunge la final, povestea va continua într-o altă formă, a declarat Knight, fără a da declarații suplimentare, prin urmare fanii vor afla ce intenții are acesta într-un viitor apropiat. În sezonul 6, familia Shelby suferă o pierdere teribilă. După patru ani, odată cu sfârșitul Prohibiției, Tommy se apucă de comerțul cu opiu și se aliază cu cei mai mari dușmani ai săi.

Premiera: 10 iunie

Spiderhead

În schimbul comutării unor pedepse, într-un penitenciar ultramodern, condus de genialul vizionar Steve Abnesti (Chris Hemsworth), deținuții poartă dispozitive atașate chirurgical, prin care li se administrează doze de droguri care influențează emoțiile. Nu există gratii, celule sau salopete portocalii.

În Spiderhead, voluntarii încarcerați sunt liberi să fie ei înșiși. Până când nu mai sunt. Uneori, ei sunt o versiune mai bună. Vrei să te destinzi? Există un medicament pentru asta. Nu-ți mai găsești cuvintele?

Există un medicament și pentru asta. Dar când între doi subiecți, Jeff (Miles Teller) și Lizzy (Jurnee Smollett), se formează o legătură, drumul lor spre mântuire ia o turnură și mai întortocheată, pe măsură ce experimentele lui Abnesti avansează, încercând să redefinească limitele liberului arbitru.

Bazat pe povestirea scrisă de George Saunders și publicată în revista The New Yorker, Spiderhead este un thriller psihologic insolit și extrem de amuzant, regizat de Joseph Kosinski (TRON: Legacy, Top Gun: Maverick), cu un scenariu de Rhett Reese și Paul Wernick (Deadpool, Zombieland).

Premiera: 17 iunie

The Umbrella Academy – Sezonul 3

După ce reușesc să împiedice apocalipsa din anul 1963, membrii Umbrella Academy revin acasă, în prezent, convinși că au reparat cronologia o dată pentru totdeauna. Dar, după un scurt moment de bucurie, își dau seama că lucrurile nu sunt exact așa cum le-au lăsat, ba chiar deloc. Apar cei de la Sparrow Academy. Inteligenți, stilați și cam la fel de calzi ca un ocean înghețat, membrii Sparrow Academy intră imediat în conflict cu cei din Umbrella Academy într-o confruntare violentă, care se dovedește a fi cea mai mică dintre grijile lor.

Printre provocări, pierderi, propriile surprize și o entitate distructivă care seamănă haos în Univers și pentru care ar putea fi responsabili chiar ei, nu trebuie decât să convingă familia nouă și, poate, mai bună a tatei să îi ajute să repare ce a stricat sosirea lor. Vor reuși să revină la viețile lor preapocaliptice? Sau această lume nouă se va dovedi a fi mai mult decât o mică sincopă în cronologie?

Premiera: 22 iunie

The Man from Toronto

După ce sunt confundați unul cu altul, un antreprenor zăpăcit și un asasin celebru cunoscut drept Bărbatul din Toronto sunt nevoiți să facă echipă pentru a supraviețui. Filmul are o distribuție excelentă: Ellen Barkin, Kaley Cuoco, Kevin Hart și Woody Harrelson.

Premiera: 24 iunie

Interceptor

Rămasă singură la stația ei izolată de interceptare a rachetelor, o femeie se luptă pe viață și pe moarte cu teroriștii care îndreaptă către SUA 16 arme nucleare furate. Rolurile principale sunt interpretate de Elsa Pataky și Luke Bracey.

Premiera: 3 iunie

Hustle

Un selecționer ghinionist descoperă în Spania un jucător de baschet cu potențial de a deveni star și își propune să demonstreze că merită amândoi să ajungă în NBA. Filmul are o distribuție de zile mari: Adam Sandler, Ben Foster, Robert Duvall și Queen Latifah.

Premiera: 8 iunie

Halftime

În acest documentar intim, vedeta internațională Jennifer Lopez își analizează cariera polivalentă construită sub presiunea unei vieți trăite în lumina reflectoarelor.

Premiera: 14 iunie

Man Vs Bee

Comedianul britanic Rowan Atkinson (Mr. Bean) joacă în această comedie aproape mută despre războiul dintre îngrijitorul unei case și o albină.

Premiera: 24 iunie

God’s Favorite Idiot

Melissa McCarthy joacă alături de soțul ei, scenaristul și creatorul Ben Falcone, în acest serial de comedie despre un suflet aflat într-o misiune primită de la Dumnezeu.

Premiera: 15 iunie

Borgen – Power & Glory

Birgitte Nyborg, ministru de externe, riscă să-și vadă cariera distrusă după ce un conflict legat de petrol din Groenlanda amenință să provoace o criză internațională. Serialul prezintă ascensiunea către putere a lui Birgitte Nyborg Christensen, o politiciană centristă care devine prima femeie prim ministră a Danemarcei. Titlul seriei este inspirat de locul care găzduiește cele trei instituții principale ale puterii daneze, Parlamentul, Curtea Supremă și biroul prim ministrului, iar personajul central pare să fie inspirat de Helle Thorning-Schmidt, care totuși a ajuns la conducerea țării după lansarea serialului.

Premiera: 2 iunie

As the Crow Flies

O renumită prezentatoare de știri își vede viața strălucitoare dată peste cap când o stagiară ambițioasă începe să o saboteze și să semene discordie în căsnicia ei.

Premiera: 3 iunie

Baby Fever

În această comedie romantică, o specialistă în fertilitate se autoinseminează la beție cu sperma fostului iubit, după care, gravidă fiind, încearcă să-l recucerească.

Premiera: 8 iunie

First Kill

Cum una este vampir și cealaltă vânează vampiri, pentru adolescentele Juliette și Calliope, care sunt gata să ucidă pentru prima dată, nu e simplu să se îndrăgostească.

Premiera: 10 iunie

Intimacy

Publicarea unei filmări de natură sexuală cu un politician promițător devine catalizatorul poveștii a patru femei care oscilează între viața publică și cea intimă.

Premiera: 10 iunie

You Don’t Know Me

Toate dovezile par să-i indice vinovăția, dar un bărbat judecat pentru crimă își folosește pledoaria finală povestind despre aventura avută cu o femeie misterioasă.

Premiera: 17 iunie

Love & Gelato

Lina îi promite mamei ei bolnave că-și va petrece vara de dinaintea facultății la Roma, unde se îndrăgostește de oraș, de oameni și de înghețată.

Premiera: 22 iunie

Citește și:
10 cupluri faimoase care s-au căsătorit în timp record

Foto: PR

.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle