EP-ul „Leap Year Baby” al Cătălinei Cara s-a lansat azi

Catalina Cara lansează EP-ul de debut, "Leap Year Baby", o colecție de 5 piese care punctează firul narativ al călătoriei artistei către sine.

EP-ul "Leap Year Baby" al Cătălinei Cara s-a lansat azi

După lansarea a două single-uri, primite cu entuziasm de public, cântăreața și compozitoarea Catalina Cara lansează EP-ul de debut, „Leap Year Baby”, o colecție de 5 piese care punctează firul narativ al călătoriei artistei către sine.

Rezultatul a aproape doi ani petrecuți lucrând la proiect, produs de Yin Creatif, „Leap Year Baby” are un sunet dream-pop organic și s-a născut literalmente în mijlocul unei păduri, aproape de natură, un cadru care a fost întotdeauna în centrul procesului creativ al Catalinei. EP-ul este o serie de melodii frumoase și versuri cu tentă personală, creând o oază de inocență, speranță și fericire.

Născută pe 29 februarie, la Chișinău, Moldova, de unde și numele proiectului, Catalina nu este lipsită de esența unei persoane născute în an bisect: abordarea ei optimistă față de dragoste – fie că este vorba despre muzică sau experiențe romantice – și viața este ceva ce se traduce cu ușurință și în afara studioului, când performează în fața unui public.

„Acest EP este copilul meu… născut într-un an bisect, la fel ca mine. Este blând și inocent, este sensibil și pasional, puternic și intuitiv, unic și original în felul său – foarte similar cu personalitatea celor născuți pe 29 februarie. Sper că oamenii se vor lăsa purtați de muzică și vor ajunge într-un loc în care să simtă briza emoțiilor pozitive pe care am dorit să le transmit.”, spune Catalina.

Privit ca un întreg, Leap Year Baby are o energie liniștită, dar asta nu înseamnă că proiectul este unul ușor, superficial. Nuanțele și versurile care adresează probleme provocatoare, cum ar fi dragostea și pierderea celor dragi, tendința oamenilor de a se pierde în lumea abuzului de substanțe pentru a găsi confort, fac din Leap Year Baby un puzzle esențial, care surprinde aspecte profunde ale vieții, exprimate cu emoție caldă și compasiune.

Lansarea EP-ului va fi marcată și de un live show pe 1 martie, în cadrul Concrete Series de la Expirat. Catalina și trupa ei călătoresc din Chișinău, într-o perioadă în care pornirea la drum în această parte a lumii poate fi văzută doar ca un angajament uriaș de răspândire a unui mesaj care are în esență iubirea față dă lume și a exprimării artistice ca formă de eliberare.

Biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro.

Leap Year Baby poate fi ascultat pe toate platformele de streaming și cumpărat de aici: https://lnk.to/cEFuXvqy & https://catalinacara.bandcamp.com/

Citește și:
SAG Awards 2022: Cele mai spectaculoase ținute purtate de vedete (GALERIE FOTO)

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle