Dovezi că partenerul tău este un bărbat neimplicat în relația voastră, deși pare că între voi e ceva serios

Spune că vrea o relație cu tine și aparent se comportă ca atare. Însă ceva nu ți se pare ok, deoarece el este un bărbat neimplicat... emoțional.

Dovezi că partenerul tău este un bărbat neimplicat în relația voastră, deși pare că între voi e ceva serios

Cum se poate ca el să se poarte ca într-o relație, ba chiar să își asume că sunteți împreună, dar să fie un bărbat neimplicat?! Două concepte care se bat cap în cap? Nu neapărat. Aparent face totul ca la carte, vă cunoașteți și familiile, petreceți mult timp împreună, însă e rece ca un ghețar sau parcă te lovești constant de o stâncă. Aceea este indisponibilitatea lui emoțională sau rezervele care îl fac să păstreze distanța și să nu devină cu adevărat intim emoțional cu tine.

Ține scorul

Această distanțare emoțională îl face să fie extrem de atent și să țină o contabilizare clară. Face un gest amabil, se așteaptă ca și tu să procedezi la fel imediat. Spune că e vorba despre echitate dar de fapt ține scorul și e foarte controlat. Ceea ce face dificil ca el să te ajute cu ceva doar pentru că ai nevoie, întrucât se așteaptă să îi întorci favorul și nu îi place ca într-o situație el să nu aibă nimic de câștigat.

Nu prea își ține promisiunile

Zice că face un lucru și uită, sau știe că nu este realizabil, însă omite să te anunțe astfel încât să rezolvi tu problema respectivă de vreme ce el nu mai poate. Te amână pe durată nedeterminată și se înfurie dacă îi aduci aminte, afirmând că pui presiune sau nu apreciezi că ți-a zis că face, dar nu și când.

Totul în stilul lui

E necesar să i te adaptezi complet. Totul trebuie să fie în stilul lui, cum gândește și preferă el. Nu este deschis compromisurilor și nu ține cont de ce îți dorești tu sau ce ți-ar plăcea. Se poate să devină defensiv și să reacționeze cu agresivitate când îi atragi atenția asupra acestui lucru.

Trăiește pentru sine

Rutina lui, stilul lui de viață sunt foarte bine stabilite și ca atare tu trebuie să te pliezi pe ele. Lucrurile se întâmplă în ritmul lui, după dorințele lui, când poate și cum vrea el. Nu ține cont de timpul tău, preferințele tale, emoțiile tale și ca atare nu constituie un sprijin emoțional atunci când ai nevoie.

Limbaj emoțional explicit

Nu se uită în ochii tăi când vorbește cu tine, își ferește privirea. Te ia de mână rar spre deloc, atingerile sunt și ele absente deși povestește că în alte relații era foarte kinestezic. La masă, într-un grup, se poziționează departe de tine, iar toată distanțarea fizică o reflectă în final pe cea emoțională.

Refuză ideea de romantism

Orice are iz romantic îi produce repulsie și în timpul discuțiilor cu tine sau și cu alte persoane subliniază clar asta. Sunt excluse cinele romantice, surprizele, plimbările romantice sau orice activitate ar putea intra sub imperiul acestei etichete.

Evită discuțiile despre voi

Nu dorește să intre în profunzimea relației, se poate întâmpla ca nici să nu vrea să verbalizeze faptul că sunteți un cuplu, deși în mod clar se comportă ca atare.

Citește și:
Conflict în cuplu? Ce să nu îi spui niciodată la nervi partenerului tău

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle