Diagnosticat cu COVID-19, tatăl Mădălinei Manole a murit la 77 de ani

Diagnosticat cu COVID-19, tatăl Mădălinei Manole a încetat din viață la vârsta de 77 de ani.

Diagnosticat cu COVID-19, tatăl Mădălinei Manole a murit la 77 de ani

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, s-a stins din viață la 77 de ani. Anunțul a fost făcut miercuri de Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, pe contul lui de Facebook.

Tatăl Mădălinei Manole a fost internat în stare gravă, joia trecută, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Zilele trecute, el a fost intubat şi respira ajutat de un ventilator mecanic.

A ajuns joia trecută la unitatea medicală unde trebuia intubat imediat, doar că la Secţia de Terapie Intensivă nu era niciun pat liber. Aşa că Ion Manole a fost nevoie să aştepte, într-o secţie a spitalului, eliberarea unui loc, citează Antena3. În cele din urmă, lui Ion Manole i s-a oferit un loc la Terapie Intensivă, după ce starea unuia din pacienţii internaţi acolo s-a îmbunătăţit şi a permis mutarea lui pe o altă secţie a spitalului.

DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata și soția ta!', a scris Marian Manole pe Facebook alături de mai multe fotografii, una dintre ele fiind cu regretata artistă Mădălina Manole și tatăl ei.

Fratele Mădălinei Manole spera ca tatăl lui să se vindece, dar părea și ușor resemnat. Sunt sigur că Mădălina și Bunul Dumnezeu o să aibă grijă de tata! Ca el să mai rămână aici, pe pământ! Dacă tata nu va rezista, asta i-a fost soarta! Toți ne ducem cândva! Și vor fi împreună, acolo sus! Dar tata e puternic! Toată viața lui a fost un luptător!', scria Marian Manole, joi, 3 septembrie, pe Facebook.

Şi fratele artistei, Marian Manole, a fost infectat cu coronavirus şi a stat aproape două săptămâni internat în spital. La el, infecţia s-a manifestat mai uşor şi a reușit să se vindece de coronavirus.

Pe 14 iulie, s-au împlinit 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. Cântăreața s-a sinucis în ziua în care urma să împlinească 43 de ani, înghițind o substanță toxică, furadan. În urmă cu trei ani, tatăl Mădălinei Manole își pierduse și soția, după ce aceasta a pierdut lupta cu cancerul pulmonar.

Citește și:
Ce NU trebuie să faci cu masca de protecție atunci când iei masa la restaurant

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle