Cum să întâlnești bărbați de calitate în sezonul iubirii

Ești singură sau abia ai trecut printr-o despărțire și cauți dragostea? Vara este cel mai prielnic anotimp pentru socializare și distracție. Dar trebuie să-ți faci un plan pentru a întâlni pe cineva în loc să te plimbi peste tot fără a avea idei concrete.

Cum să întâlnești bărbați de calitate în sezonul iubirii

Dacă nu ai idei, avem câteva sugestii cu cele mai bune locuri în care poți întâlni bărbați de calitate în timp ce te distrezi!

1. Plimbă-ți cățelul

Alege un parc din cartierul tău, o zonă cu plajă sau un loc mai aglomerat pentru a-ți plimba cățelul. Asigură-te că arăți uimitor înainte de a ieși din casă și zâmbește tuturor bărbaților atractivi în timp ce treci pe lângă ei. Acesta este un mod foarte bun de a flirta! Ba chiar poți să pui întrebări despre cățelul lor pentru a porni o conversație.

2. Citește o carte într-un parc

A citi o carte interesantă este deja distractiv, dar dacă ai în mână o carte un bărbat se poate apropia mai ușor și poate porni o conversație. Ce citești acolo? este o replică destul de obișnuită pentru începutul unui flirt.

3. Mergi la petreceri

Uneori, femeile spun NU la majoritatea invitațiilor, însă asta nu te va ajuta cu viața ta amoroasă. Dacă mergi la mai multe evenimente, nu contează că sunt întâlniri pentru muncă, petreceri pentru cei ce nu sunt într-o relație sau evenimente de familie, poți întâlni foarte mulți oameni. Petrecerile fac oamenii să se destindă, așa că nu mai căuta scuze, doar du-te!

4. Mergi la concerte în aer liber

Un concert este un loc foarte bun pentru a întâlni oameni pentru că toți adoră muzica. Trebuie să te bucuri de eveniment, dansează și cântă. Fii prietenoasă și preia controlul pentru a începe o discuție despre muzică.

5. Alege terasele pentru a lua cina

Multe restaurante au terase pentru a atrage cât mai mulți oameni. Savurează un pahar de vin și un aperitiv sau alege o prăjitură. Cu puțin noroc, poți să întâlnești alți oameni ce au ieșit pentru a lua cina, mai ales dacă ești prietenoasă.

6. Intră într-un grup pentru a face sport

Desigur, poți să faci exerciții fizice și singură, însă dacă intri într-un grup vei întâlni oameni noi și vei avea lucruri în comun cu alte persoane de la care poți porni conversații.

7. Pregătește o petrecere

Nu ești invitată la petreceri? Poți da una singură! Roagă-ți prietenele să aducă un amic, poate nu este genul lor, dar poate fi cel pe care îl cauți tu sau una dintre prietenele tale.

8. Ascultă muzică live

În locurile unde se ascultă muzică live, cum ar fi restaurantele sau cafenelele, poți întâlni destul de mulți cunoscuți care poate au venit cu prietenii. Așa poți cunoaște mai mulți oameni și poți forma legături noi datorită celor vechi. Niciodată nu știi pe cine poți găsi dacă nu încerci!

Citește și:
Dacă partenerul tău face aceste 10 lucruri, atunci este foarte nesigur pe el

Text: Iulia Statie
Foto: PR

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle