Comportamente pe care le-a avut sau le are un bărbat infidel, dar alegi să le ignori

Un partener infidel are o tipologie bine determinată, iar anumite comportamente sunt cât se poate de clare, doar să îți dorești să le vezi.

Comportamente pe care le-a avut sau le are un bărbat infidel, dar alegi să le ignori

Un bărbat infidel poate fi extrem de precaut, dar indiferent de meticulozitatea ascunderii adulterului sunt semne care indică spre aceeași direcție. Spune că niciodată nu a înșelat? Istoricul său personal tot prezintă crăpături în narațiune sau anumite detalii care dau de gol tendința către infidelitate.

Minte cu ușurință

Vei spune că minte așa cum respiră. Minte despre tot felul de lucruri mici, aparent fără importanță, minte ca să se pună într-o lumină mai bună. Iar o persoană ale cărei valori permit minciuna pot permite și infidelitatea. Sau dacă minte în legătură cu chestiuni banale, de ce nu ar minți și în ceea ce privește loialitatea față de tine.

Lipsa de respect

Infidelitatea este printre altele o formă de lipsă de respect. Când te înșel nu te mai respect pe tine, relația noastră, înțelegerea pe care am avut-o. Iar această lipsă de respect se manifestă și prin condescendență, umilire, jigniri voalate sau cât se poate de explicite.

Trecerea dintr-o relație în alta…

… fără pauză. Cum ai putea ca ieri să închei o relație și în două zile să fii cu cineva dacă nu a existat deja intimitate cu acea persoană? Poate că nu au făcut sex, dar mai există și infidelitate emoțională sau infidelitate financiară, nu doar cea fizică.

Evită asumarea

Sunteți împreună, dar nu numește relație ceea ce aveți. Mai degrabă situație, poveste, complicitate etc. dar nu spune cu subiect și cu predicat că tu ești iubita lui. Nici asupra viitorului împreună nu se pronunță concret, insistă că vrea să trăiască prezentul cu ceea ce îi oferă el și să își lase perspectivele deschise, oricare ar fi acelea…

Control excesiv

Nu poți face o mișcare fără să îi dai raportul. Trebuie să știe oricând unde ești, cu cine, unde te duci, la ce oră ajungi acasă, cine îți sunt colegii, prietenii. Te simți ca sub lupă. Câteodată îți spui că este grijuliu și îi pasă de tine. Alteori te întrebi dacă nu cumva evită o întâlnire surpriză. Sau că hoțului îi e teamă să nu fie furat…

Seducția ca reușită

Te ceartă constant că ești geloasă și nu înțelegi că el e seducător în scop profesional, ca să îl ajute la serviciu. Să obțină contracte mai bune, mai mulți bani, o poziție mai bună în scara ierarhică sau securizată în organigrama firmei. Iar pentru asta se comportă ca și cum este singur sau abia dacă te menționează în treacăt.

Nevoia avidă de a fi în centrul atenției

Îi place ca toate femeile să fie topite după el și într-un context social se impune ca dominant față de alți bărbați, cărora să le suprime șansele la oricare dintre doamnele prezente la acea întâlnire.

Citește și:
Ce trebuie să eviți atunci când te muți cu partenerul tău, la tine acasă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle