Clubul de Carte ELLE

Atunci cind citim o carte buna, vrem sa o impartasim si cu voi. Iar voi ne-ati dovedit de nenumarate ori, prin scrisorile voastre, ca apreciati recomandarile noastre de lectura si ca sinteti interesate de carti si de autorii lor. Asa incit ideea de a infiinta un club de carte a venit ca o consecinta fireasca a interesului vostru.

Clubul de Carte ELLE inseamna o serie de intilniri deloc formale, ci cit se poate de relaxate si prietenesti, la care noi si cititoarele noastre discutam despre literatura, ii luam la intrebari pe scriitori si stam pentru o seara la povesti literare. Clubul fiinteaza deja de trei ani, timp in care cititoarele noastre au avut prilejul de a se intilni fata in fata cu scriitori de prestigiu (atit romani, cit si straini), vedete, critici literari si, desigur, redactia ELLE. Mircea Cartarescu, Aurora Liiceanu, Mihaela Radulescu, Philippe Grimbert, Zeruya Shalev, Douglas Kennedy, Joey Goebel, Irina Denejkina sint citiva dintre cei care ne-au fost oaspeti de-a lungul timpului.

Si, pentru ca vrem sa va bucurati de aceste intilniri in numar cit mai mare, va invitam sa va inscrieti – acum si online – in Clubul de Carte ELLE. Astfel, va vom putea informa din timp despre intilnirile viitoare, despre autorii invitati si, desigur, despre cartile pe care le vom lua in discutie.

Mihaela Frank

 
                                    Douglas Kennedy si Andreea Marin                                          
 
                                 Mircea Cartarescu, Ioana Nicolaie si Mihaela Frank
                               
   
   
   
   

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle