Cele mai interesante povești ale vedetelor legate de începutul carierei lor

Mai multe dintre vedetele care astăzi de bucură de faimă au povești interesante legate de modul în care au fost descoperite și au ajuns celebre.

Dacă unele staruri au avut un parcurs clasic, însemnând că au urmat cursuri în actorie, iar ulterior au mers la castinguri pentru a obține roluri, altele au în spate povești cu adevărat neașteptate referitoare la maniera în care au pătruns la Hollywood. În cazul acestora, putem spune că au fost persoanele potrivite la locul potrivit. 

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey are o poveste interesantă legată de începutul carierei sale. În 1992, se afla la barul hotelului Hyatt din Austin, alături de iubita lui de la vremea respectivă, pentru că știa că barmanul de acolo îi dădea băutură pe gratis, fiind în aceeași clasă cu el la Universitatea din Texas. Actorul l-a întâlnit pe Don Phillips, directorul de casting al unui lungmetraj care urma să se filmeze acolo. Cei doi au vorbit vreme de 4 ore, iar acea noapte l-a ajutat pe McConaughey să planifice o întâlnire cu regizorul filmului Dazed and Confused, Richard Linklater. La scurt timp, el a fost distribuit în rolul lui Wooderson.

Charlize Theron

Charlize Theron încerca fără succes să încaseze un cec la o bancă și îl rugase pe un angajat să îi rezolve problema, moment în care a venit agentul John Crosby care a ajutat-o. El i-a schimbat viața actriței, însă ea susține că a și riscat. „Știu mai mulți actori care sunt probabil mult mai talentați decât mine. Am avut o șansă și am făcut tot ce mi-a stat în putință cu ea”, povestea Charlize Theron într-un interviu cu Oprah Winfrey.

Oprah Winfrey

La vârsta de 17 ani, Oprah Winfrey a participat la un concurs de miss și a fost câștigătoarea titlului de Miss Black Tennessee. La scurtă vreme, i s-a oferit oportunitatea, pe care a și acceptat-o, de a prezenta știrile la un post de radio din Nashville. Și-a construit propriul imperiu, în special fiind gazda The Oprah Winfrey Show din 1986 până în 2011.

Sarah Michelle Gellar

Atunci când avea 4 ani, Sarah Michelle Gellas se afla la o cină alături de familia ei la un restaurant local. În acel moment, a fost abordată de către un agent care se ocupa cu descoperirea de noi talente. La scurt timp după acel eveniment, ea a fost distribuită în An Invasion of Privacy.

Justin Bieber

Justin Bieber a fost descoperit în 2009 de către impresarul Scooter Braun. Acesta a văzut un videoclip pe YouTube cu Bieber în care cânta și a fost impresionat de prestația lui, gândindu-se atunci că ar putea face din acel tânăr o adevărată vedetă, ceea ce s-a și întâmplat. 

Ellen Pompeo

Astăzi o știm pe Ellen Pompeo în urma rolului Meredith Grey din serialul Grey’s Anatomy, însă actrița a fost descoperită într-un mod cu adevărat surprinzător. Mai exact, a fost o vreme chelneriță în Soho, iar unul dintre clienții pe care i-a servit s-a întâmplat să fie un agent, care ulterior i-a spus să vină la un casting. Ea și-a dorit să devină actriță, însă nu știa cum anume o să își îndeplinească acest vis, care, în cele din urmă, a devenit realitate.

Jennifer Lawrence

O poveste cel puțin neobișnuită are și Jennifer Lawrence. Când avea 14 ani, se afla într-o vacanță alături de familia ei în New York și se plimba cu mama ei prin Union Square, atunci când un bărbat care era implicat în modeling a văzut-o. Mama actriței i-a dat numărul ei de telefon, a sunat și i s-a spus că agenția respectivă de modele vrea să o întâlnească pe Jennifer Lawrence.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher avea 19 ani atunci când se afla într-un bar și a întâlnit-o pe Mary Clarke, care era în căutarea unor noi modele. Ea l-a convins pe Kutcher să încerce și această zonă, să fie model, și l-a ajutat să semneze cu prima sa agenție.

Chris Pratt

Chris Pratt lucra la 19 ani în cadrul Bubba Gump Shrimp Company din Maui, acolo unde o aștepta pe actrița Rae Dawn Chong, care s-a oferit să îl distribuie într-o peliculă care era debutul ei în regie. Filmul respectiv nu a fost lansat niciodată, însă, chiar și așa, după câțiva ani, el a primit primul său rol important, fiind vorba despre serialul Everwood

Eva Mendes

Înainte de a deveni actriță, Eva Mendes a lucrat în marketing. La vremea respectivă, un agent a observat fotografia ei în portofoliul unui prieten, așa că a contactat-o. Mendes a abandonat Universitatea de Stat din California, astfel încât să poată urma o carieră în actorie.

Citește și:
Vedetele care refuză să aibă relații cu alte persoane celebre

Foto: Hepta, Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle