Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 26 – 30 ianuarie

Saptamana asta e plina de evenimente de toate felurile. Iata care sunt cele mai interesante dupa parerea noastra!

Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 26 – 30 ianuarie

LUNI, 26 IANUARIE

Prima trupa de improvizatori care a realizat integral o piesa de teatru clasic, Improvisneyland, te asteapta astazi la premiera spectacolului Indispensabilii' de Carl Sternheim, in Sala Mica a Teatrului National Bucuresti. Intr-un mic orasel din Germania inceputului de secol XX, din cauze inexplicabile, unei tinere sotii respectabile ii cad indispensabilii in vazul tuturor. Consecintele acestui incident dau nastere unei comedii satirice despre conformism versurs libertate, despre aspiratii mediocre si dorinte infranate. In regia lui Alex Mihail, spectacolul se joaca incepand cu ora 19.30.

MARTI, 27 IANUARIE

In seara asta, in clubul Control, canta trupa daneza The Raveonettes. Concertul face parte din cadrul turneului de promovare al celui de-al saptelea album al formatiei -‟Pe’Ahi'. Asa ca fii pregatita, se lasa cu dans!

MIERCURI, 28 IANUARIE

Pana maine, Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel', cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii in Romania, organizeaza Holocaust Film Festival' la Muzeul Taranului Roman. Intrarea este libera. Iata ce ai de vazut astazi:
15:00 – 16:00 Nazi Concentration Camps' (1945)
16:15 – 19:15 Judgment at Nuremberg' (1961)
19:30 – 20:10 The Path to Nazi Genocide'
20:20 – 22:20 The long way home'

JOI, 29 IANUARIE

Astazi la Romexpo, Cirque du Soleil, celebra trupa din Canada va sustine pentru prima data in Romania renumitul spectacol Quidam'. Afla si tu povestea lui Zoe, o tanara care se plictiseste si a carei viata incepe sa-si piarda sensul. Incercand sa se regaseasca, ea aluneca intr-o lume imaginara – lumea Quidam – unde intalneste personaje care o incurajeaza sa-si dea frau liber spiritului.

VINERI, 30 IANUARIE

Astazi, in cadul Ciclului de Film Uruguayan ai ocazia sa vezi, incepand cu ora 19.00, Gigante', o comedie premiata, printre altele, cu Ursul de Argint' la Festivalul de Film de la Berlin. Proiectia are loc la Institutul Cervantes din Bucuresti – Sala Auditorium. Pretul unui bilet este de 7 lei si ti-l poti rezerva la adresa cult3buc@cervantes.es.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle