Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 19 – 23 ianuarie

Iata ce-ai de facut, daca vrei sa faci ceva, saptamana asta!

Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 19 – 23 ianuarie

LUNI, 19 IANUARIE

Astazi, incepand cu ora 19.30, la Teatrul National Bucuresti se joaca spectacolul Plicul' de Liviu Rebreanu in regia lui Mircea Anca. O piesa amuzanta despre una dintre realitatile triste ale societatii – mita.

MARTI, 20 IANUARIE

Escape Experience iti pune la dispozitie o alternativa la iesirile obisnuite cu prietenii – un joc de evadare, in lumea reala. Cum vine asta? Ei bine, tu si prietenii tai veti fi inschisi' intr-o incapere din care va veti putea elibera doar daca reusiti sa rezolvati o serie de enigme si puzzle-uri. Cuioasa? Afla mai multe pe site-ul www.escape-experience.com sau la numarul de telefon 0720.470.889.

MIERCURI, 21 IANUARIE

Astazi, la Opera Nationala Bucuresti ai ocazia sa vezi celebrul spectacol Carmen' de Georges Bizet, o poveste plina de pasiune, in ritmuri de castaniete. Frumoasa Carmen reuseste sa il seduca pe Don Jose, dispus sa sacrifice totul pentru dragoste. Stii continuarea?

JOI, 22 IANUARIE

Cel de-al treilea film din seria „Taken” propune publicului o rasturnare de situatie. De data aceasta, spionul retras din activitate Bryan Mills (Liam Neeson) devine cel urmarit de autoritati, dupa ce ii este inscenata moartea unei persoane apropiate. Dupa cum era de asteptat, Milles, hotarat sa-si dovedească nevinovatia, pleaca in cautarea adevaratului faptas. Filmul asta striga actiune. Ce poate fi mai potrivit de vizionat cu gasca?

VINERI, 23 IANUARIE

Daca e vineri, atunci e concert Wilkinson in clubul Colectiv. We’re ready for the afterglow!' Are you?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle