Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 15 – 19 decembrie

Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun si probabil ti-ai incarcat agenda cu ore intregi de cautat cadouri pentru cei dragi. Noi iti sugeram sa mai faci si pauze, iar pentru asta avem cateva sugestii zilnice.

Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 15 – 19 decembrie

LUNI, 15 DECEMBRIE

Astazi, de la ora19:00, la Cinemateca Romana (Sala Jean Georgescu, str. Eforiei nr. 2) poti urmari filmul Razboiul bandelor –Conspiratia' in cadrul Festivalului Filmului Japonez. Inceput pe 11 decembrie, festivalul se desfasoara pana joi, timp in care vei avea ocazia sa vezi cate o proiectie in fiecare seara seara. Pentru mai multe detalii si programul complet al festivalului intra pe www.ro.emb-japan.go.jp.

MARTI, 16 DECEMBRIE

De la 19:30, la Teatrul Mignon (str. Histro Botev nr.1) se joaca spectacolul Kean' de Jean-Paul Sartre, in regia lui Adrian Titieni. In plina glorie, marele shakespearean Edmund Kean descopera ca lumea il apreciaza nu pentru cine este el cu adevarat, ci pentru personajele pe care le-a interpretat, si ca va fi dat uitarii imediat ce succesul il va parasi. Spectacolul „Kean' este o pledoarie despre conditia actorului si efemeritatea artei sale. Iti poti rezerva bilet pe [email protected] sau la numarul de telefon 0726.243.907.

MIERCURI, 17 DECEMBRIE

D-Essentials adica David Lapadat (voce), Andrei Paraschiv (percutie) si Andy Marcelin (keyboards) se reunesc la Serendipity pentru a recrea spiritul unuia dintre cele mai extraordinare fenomene din showbiz-ul Las Vegas-ului anilor 60′ – RatPack. Participarea la eveniment se face pe baza de rezervare, pe care o poti rezolva foarte usor la adresa de email: [email protected]

JOI, 18 DECEMBRIE

La cateva luni dupa moartea pictorului Ervant Nicogosian, fiica artistului si Uniunea Armenilor din Romania prezinta pentru prima data publicului cele 34 de lucrari pe care acesta le-a creat fiind nevazator. Ai ocazia sa vezi expozitia la Galeriile BMR (Strada Semicercului Nr. 10) pana la sfarsitul lunii.

VINERI, 19 DECEMBRIE

Astazi, la The Ark – Uranus (Uranus, nr. 150) are loc Pulovar Party for the selfless selfish', o petrecere cu scop caritabil la care esti invitata sa participi cu un mic cadou pentru copiii din centrele partenele. Tot la acesti copii vor ajunge si fondurile stranse din biletele de intrare (10 lei). Petreci si faci si-o fapta buna! Nu-i asa ca simti deja spiritul Craciunului? Dresscode: pulovar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle