Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 12 – 16 ianuarie

Teatru, concerte de muzica clasica si jazz, saptamana asta iti facem program cultural. Si incheiem cu cel mai nou film de actiune.

Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 12 – 16 ianuarie

LUNI, 12 IANUARIE

Patru tineri, copii de bani gata, isi schimba existenta abuzand de droguri, sex si viata de noapte. Pentru scurt timp, doi dintre ei, Hell (Antoaneta Cojocaru) si Andrea (Mihai Smarandache) se indragostesc si astfel viata lor capata un sens. De frica insa, se despart si revin la vechile obiceiuri. De Lolita Pille, Hell' se joaca la astazi la Godot Cafe, incepand cu ora 20.00.

MARTI, 13 IANUARIE


Astazi, de la ora 19.00, Muzeul National Cotroceni te asteapta la Concertul de Anul Nou sustinut de violonistul Razvan Stoica si pianista Andreea Stoica. Din programul recitalului fac parte capodopere ale marilor compozitori Franz Schubert si Astor Piazzolla.

MIERCURI, 14 IANUARIE

Teatrul independent In Culise sarbatoreste 3 ani de existenta cu 12 zile de teatru. Pana pe 20 ianuarie, in cadrul evenimentului aniversar 12 Days of Sins' poti urmari primele titluri In Culise (cu intrare libera) si de cele mai noi productii teatrale. Astazi, de la ora 20.00 se joaca Trei Piese Scurte Fara Sex'. Ah, si sa nu uit! Cu aceasta ocazie, In Culise isi schimba locatia – pe strada Hristo Botev nr. 25.

JOI, 15 IANUARIE

Elena Morariu (vocal), Albert Tajti (pian) si Sorin Romanescu (ghitara) iti pregatesc in seara asta un program special de muzica jazz la Green Hours. Concertul Three on a boat' imbinana standardele jazz-ului autentic cu aranjamente din folclorul romanesc, compozitii ale lui Johnny Raducanu si piese in limba turca, spaniola veche, ebraica si portugheza.

VINERI, 16 IANUARIE

Eliberat din inchisoare pentru a ajuta autoritatile americane si chineze intr-o afacere complicata de urmarire a unui criminal de geniu intr-ale tehnologiei, Chris Hemsworth in rolul lui Nichols Hathaway preia misiunea dificila de a restaura pacea in lumea cibernetica. Dar lucrurile se complica odata ce implicarea lui devine o amenințare pentru planurile diabolice ale dusmanului. Tehnologie, arme si suspans, filmul Blackhat' in regia lui Michael Mann promite sa aiba de toate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle