Cele mai cool evenimente din ultimele zile de vara

Descopera recomandarile ELLE pentru un sfarsit de vara cu adevarat special!

Cele mai cool evenimente din ultimele zile de vara

Fiesta Del Cine

Asociatia de Dezvoltare a Filmului Romanesc organizeaza prima editie a evenimentului Fiesta del Cine – o seara de vara, la malul marii, cu cei mai buni prieteni, in care poti viziona filme stand pe un sezlong. Evenimentul va cuprinde un maraton de filme scurte (pe care ti-l prezentam mai jos) urmat de o petrecere pana in zori pe muzica celor de la Moonlight Breakfast.

1.️ PIPA SEXUL SI OMLETA [2017]
R: Ana-Maria Comanescu / COMEDIE
Victor e atras de soția lui Filip. Filip e atras de soția lui Victor. Victor și Filip sunt vecini, dar mai ales, prieteni.

2. VISE DE VANZARE [2016]
R: Vlad Buzaianu / SF
Într-o lume în care oamenii îşi pierd abilitatea de a visa, visele au devenit o formă modernă de artă şi obiect de vânzare pentru clasa bogată a societăţii.
https://www.facebook.com/DreamsOnSale/

3.️ CAND AFARA NINGE [2017]
R: Conrad Mericoffer / COMEDIE
Proprietarii dintr-o clădire se întâlnesc pentru a discuta problemele comune. Laur cere ca liftul să fie reparat, pentru că iubita lui, Cristina, este în ultimele săptămâni de sarcină, iar urcatul scărilor poate provoca un travaliu prematur. Este o problemă simplă, dar nu şi pentru dna. Grecu, reprezentanta asociaţiei de locatari.

4. SCRIS/NESCRIS [2017]
R: Adrian Silisteanu / 20 / DRAMA
Babisa tocmai a născut o fetiţă minunată. Dar pentru externarea din spital are nevoie de semnătura mamei ei, pe care nu a mai văzut-o din copilărie.

Ne vedem la Shut Up Beach, in Mamaia, pe 1 septembrie, de la ora 20:00!

Transilvania Train

O aventura cu trenul, o calatorie de vis in care poti descoperi Transilvania cu adevarat! Timp de 4 zile, poti calatori cu trenul prin inima Transilvaniei si poti descoperi toate traditiile si experientele cu specific transilvanean. Traseul, pe scurt, este cel de mai jos, dar poti descoperi mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

ZIUA 1. ZONA HAFERLAND

ZIUA 2. MEȘTEȘUGURI TRADIȚIONALE

ZIUA 3. GASTRONOMIA TRANSILVANIEI

ZIUA 4. SIBIU ȘI ȚARA FĂGĂRAȘULUI

Biletele pentru aceasta experienta se pot achizitiona pe www.transilvania-train.com

Amural 3 Festival Vizual

Amural este un festival vizual, dar si emotional, care imbina video-mapping-ul cu performance-ul, cu grafitti, cu designul grafic, fotografia, instalatia de arta, ilustratia si, nu in ultimul rand, muzica si filmul. Festivalul are loc in orasul Brasov si dureaza de pe 31 august pana pe 5 septembrie. Mai multe detalii poti afla de pe pagina de Facebook a evenimentului.

BikeFest 2017

Pe 2 si pe 3 septembrie 2017, Parcul Izvor va gazdui BikeFest, un eveniment pentru biciclistii pasionati. Tot ce ai nevoie pentru a participa la aceste eveniment este… grupul de prieteni si, bineinteles, o bicicleta! Ce vei gasi acolo?

Urban Race – MTB Race & ROAD Race – o super competitie prin curtea Palatului Parlamentului

Speed Race – cea mai rapida competitie

Doi pe bicicleta – cea mai amuzanta competitie, dedicata cuplurilor, prietenilor sau familiei

Mai multe detalii vei gasi pe bikefestromania.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle