Ce face o femeie de succes inainte de pranz

Felul in care femeile de succes isi incep si isi incheie ziua reprezinta unul din lucrurile despre care ne place sa citim si incercam sa ne inspire.

Ce face o femeie de succes inainte de pranz

Vom trece peste ritualul de frumusete de dimineata si ne vom concentra asupra lucrurilor pe care le fac femeile de succes inainte de pranz.

Ocupa-te mai intai de cele mai importante si dificile sarcini

O lista cu lucrurile pe care le ai de facut poate deveni foarte usor un chin. Cheia pentru a rezolva totul de pe lista este sa incepi cu cea mai enervanta sau dificila sarcina. In felul acesta, pana la pranz, ai rezolvat deja ce era mai greu.

Practica un ritual de dimineata

Indiferent daca este vorba de meditatie, un dus fierbinte, yoga sau un moment de liniste pentru tine, ritualul de dimineata este felul in care poti incepe ziua in forta. Totodata, in felul acesta corpul tau invata sa se concentreze si sa se echilibreze.

Sari peste intalnirile de dimineata

Cel mai productiv moment este dimineata, in special „ora de aur' dupa ce mintea s-a linistit in timpul somnului. Nu irosi aceasta perioada de productivitate pentru a sta in sedinte interminabile. Modifica lista de activitati, lucreaza la o problema sau doar gandeste-te la ce trebuie sa faci. Programeaza intalnirile dupa pranz.

Rezerva-ti timp pentru revizuiri si intalniri

Revizuirea este diferenta dintre mediocritate si excelenta. Daca nu reiei informatiile dupa intalniri, convorbiri telefonice sau conversatii importante, acestea se pierd. Fa-ti timp sa vorbesti cu prietenii si colegii. Toti vor aprecia timpul tau.

Fa-ti o lista de prioritati

O lista de sarcini nu inseamna nimic daca nu stii care sunt prioritatile. Imparte-ti lista in patru categorii: 1. urgent si important, 2. urgent, dar nu atat de important, 3. nu e urgent, dar e important, 4. nici urgent si nici important. Asigura-te ca iti organizezi sarcinile si te concentrezi pe prima si a treia categorie.

Nu ceda butonului de amanare al alarmei

Butonul de amanare este letal, mai ales cand apasarea lui devine o rutina. Cand alarma suna, trezeste-te. Poti sta in pat cu telefonul inca 10 minute, dar nu-ti inchide ochii. Inainte sa stii, inca o ora sau doua vor trece si ziua ta va fi stricata.

Fa sport

Sportul te ajuta sa iti pastrezi organismul sanatos, mintea curata si este o modalitate excelenta sa combati stresul. Nu trebuie sa incepi cu o ora de exercitii zilnic, 10 minute sunt suficiente pentru inceput. Mareste durata exercitiilor fizice treptat.

Text: Georgiana Livadaru
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle