Bărbat fidel versus bărbat infidel – trăsături care fac diferența

Un bărbat fidel are un set de comportamente care te fac să te simți în siguranță, îți dau încredere și nu contești implicarea lui în relație.

Bărbat fidel versus bărbat infidel - trăsături care fac diferența

Orice femeie își dorește alături un bărbat fidel. Însă uneori datorită unor experiențe trecute nefericite, nesiguranței, fricii de a nu pierde relația și partenerul apar suspiciunile. Ca atare este necesară o ancorare în realitate tocmai pentru a combate gândurile nefaste. Iar această ancorare presupune o analiză lucidă a comportamentelor partenerului.

Este foarte deschis

Nu e secretos, nu se ascunde, nu scoți informațiile de la el cu cleștele, ci dimpotrivă. E deschis să îți împărtășească gândurile sale, activitățile sale, ceea ce i s-a întâmplat peste zi. E ca o carte deschisă ce nu lasă loc de interpretări.

Nu are principii laxe

O persoană care obișnuiește să înșele are un set de valori și principii extrem de laxe. Viziuni despre viață și cuplu care nu sunt sinonime cu monogamia în care tu crezi și conform căreia vrei să trăiești. Ci o perspectivă care oricând lasă loc noilor oportunități pe care e dornic să le exploreze.

Intuiția ta nu trage semnalul de alarmă

Nu poți pune exact degetul pe problemă, dar la un bărbat infidel un sistem de alarmă interior sună goarna cât se poate de tare. E o senzație pe care uneori nu o poți explica foarte bine, care îți transmite că este genul alunecos.

Nu are comportamente nepotrivite

Când sunteți împreună într-un mediu social, un bărbat fidel interacționează cu alte femei dar în limita respectului față de tine. Nu are un comportament seducător față de ele, cum are un bărbat infidel.

Nu te controlează

Se poate întâmpla ca o persoană să fie foarte posesivă și geloasă tocmai din prisma propriei infidelități. Și deoarece își cunoaște extrem de bine comportamentul, să aplice o formă de control pentru a preveni infidelitatea. Adică proiectează asupra ta trăsăturile și tendințele sale.

Nu are istoric de infidelitate

Sigur, oricine poate înșela la un moment dat. Însă un infidel de profesie a făcut asta în mod frecvent, este un stil de viață la care prea puțin probabil să renunțe. Fie că o face pentru a primi validare din exterior, că se angajează într-o relație care nu e mulțumitoare pe deplin și face un mix de partenere pentru a obține idealul sau confortul din mintea sa, aceasta este regula în mediul său social… El perpetuează tiparul.

Este atent la tine…

… și la nevoile tale în mod real. Nu face gesturi grandioase pentru a fi lăudat de ceilalți sau pentru a demonstra cât de valoros este el. Ci e receptiv la ceea ce îi ceri, ce e ok pentru tine și ce nu. Îl interesează ceea ce simți și ce se petrece cu tine. Infidelul are de multe ori o formă de detașare și un egoism pur.

Citește și:
Cum să îți sprijini partenerul în atingerea obiectivelor sale, fără să te simți exclusă sau neimportantă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle