Anna Wintour părăsește Vogue?

Ar putea părăsi Anna Wintour Vogue? Mai multe surse au declarat că acest lucru s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat.

Anna Wintour părăsește Vogue?

Lumea modei este în continuă schimbare. Designerii vin și pleacă după fiecare colecție și pare că deja ne-am obișnuit cu acest ritm al lucrurilor.

Cu toate acestea, o nouă știre reușește să uimească lumea modei: Anna Wintour ar putea părăsi Vogue (din funcția de director artistic) și Condé Nast.

Potrivit Page Six, Anna Wintour (care a devenit redactor-șef Vogue America în 1988) ar putea renunța la funcțiile sale vara aceasta, după nunta fiicei sale, Bee Schaffer cu Francesco Carrozzini, fiul regretatei Franca Sozzani, fost editor Vogue Italia.

Astfel, Wintour, care a fost la conducerea Vogue în ultimele trei decenii, ar putea pleca după închiderea edițiilor de septembrie, iar interviul care va marca plecarea ei ar fi fost deja discutat și ar putea fi publicat în New York Times.

Aceste zvonuri sunt negate de Condé Nast, un reprezentant declarând pentru Page Six că aceste informații nu sunt adevărate, însă acesta nu a vorbit și despre planurile Annei Wintour.

În cazul în care acest lucru s-ar întâmpla cu adevărat, cine ar putea să o înlocuiască pe Anna Wintour? Este poate cea mai influentă persoană din lumea modei, însă ultimii ani ne-au demonstrat că schimbările se pot produce în orice moment, în orice industrie. De exemplu, Linda Wells de la Allure a fost înlocuită în 2015, după 14 ani la conducere, de Michelle Lee, iar Graydon Carter (care a condus Vanity Fair timp de 25 de ani) a fost înlocuit de Radhika Jones.

În cazul Vogue America, cel care ar putea prelua funcția Annei Wintour este chiar Edward Enninful, cel care a devenit redactor șef Vogue UK, însă nimeni nu știe dacă acesta va prelua și rolul de director artistic Condé Nast, pe care Wintour l-a primit în 2013.

Potrivit Page Six, schimbările s-ar putea produce și din cauza climatului financiar. Într-o lume în continuă mișcare, în care social media joacă un rol mai important ca niciodată, chiar și Condé Nast se luptă cu pierderile financiare.

Desigur, deși nu știm ce se va întâmpla cu Vogue America, un lucru este sigur. Anna Wintour ar putea primi oricând o funcție importantă în lumea modei, mai ales în Marea Britanie, unde să nu uităm că a stat alături de Regina Elisabeta în timpul Săptămânei Modei de anul acesta.

Citește și:
Viata dupa Vogue – Lucinda Chambers spune totul despre concedierea de la cel mai mare titlu de moda al lumii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle