Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, prima apariție publică de la declanșarea războiului din Ucraina

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, a apărut în public pentru prima dată de la izbucnirea războiului din Ucraina.

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, prima apariție publică de la declanșarea războiului din Ucraina

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a apărut pentru prima dată în public de la invazia armatei ruse în Ucraina. Fosta gimnastă olimpică în vârstă de 38 de ani a fost prezentă la un eveniment care îi poartă numele și care a avut loc la VTB Arena din Moscova.

Alina Kabaeva a fost surprinsă recent la un eveniment anual de gimnastică ritmică. Fotografiile cu Alina Kabaeva a fost publicate pe Instagram de către Ekaterina Sirotina, antrenoarea principală a echipei naționale de juniori de gimnastică ritmică, notează Business Insider. 

În cadrul evenimentului Alina Kabaeva a ținut și un discurs. Conform Daily Mail, tema a fost menită să sporească sprijinul pentru „operațiunea militară specială” a lui Vladimir Putin în Ucraina.

„Această temă, vedeți, această poveste, nu se potrivește doar în trecut. Rămâne cu noi. Această sărbătoare nu este doar pentru întreaga țară, este o sărbătoare pentru fiecare familie. Fiecare familie are o poveste de război și nu trebuie să o uităm niciodată, ci să o transmitem din generație în generație”, a spus Alina Kabaeva, conform Daily Mail. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Ekaterina Sirotina (@ekaterina_sirotina_official)

Prima zi de repetiții din cadrul #Festivalului Alinei Kabaeva”, a scris Ekaterina Sirotina pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Ekaterina Sirotina (@ekaterina_sirotina_official)

Cu ocazia acestui eveniment la care a fost prezentă Alina Kabaeva, ea și-a făcut apariția pentru prima dată de la izbucnirea războiului din Ucraina. În luna martie, în Elveția, internauții au lansat o petiție online, cerând autorităților să o expulzeze din țară pe Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin.

Potrivit presei din Elveția, Alina Kabaeva s-ar fi ascuns într-o vilă din această țară împreună cu cei patru copii ai cuplului. Fosta gimnastă în vârstă de 38 de ani ar fi fugit din Rusia încă de la debutul conflictului militar ruso-ucrainean.

În 2008, publicația Moskovsky Korrespondent a vehiculat pentru prima dată informația că Alina Kabaeva și Vladimir Putin ar fi împreună, ba chiar că ar fi logodiți. Ziarul a fost închis la puțină vreme după.

„Putin este un om care ține foarte mult la viața privată. De ani de zile își ascunde cele două fiice adulte sub identități false. Chiar și acum, deși vorbește despre ele ocazional, nu le spune pe nume niciodată. Este obsedat de siguranța familiei sale”, a declarat o sursă din Rusia pentru The Daily Mail.

Alina Kabaeva a câștigat două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 25 de medalii la Campionatul European. După ce a renunțat la cariera ei, a devenit deputat în partidul Rusia Unită, condus de Vladimir Putin. În 2019, unui important campionat de gimnastică patronat de Gazprom i s-a dat numele ei.

Citește și:
Olena Zelenska, declarații tulburătoare despre soțul ei și viața în război: „Când unul dintre noi este torturat, violat sau ucis, simțim că toți suntem torturați, violați sau uciși'

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle