Ai suferit în trecut și acum îți este teamă să te implici? Dovezi că acest nou partener merită încrederea ta

Ai suferit din dragoste, iar acum ești foarte vigilentă. Semne că poți renunța la zidurile de apărare cu acest nou partener.

Ai suferit în trecut și acum îți este teamă să te implici? Dovezi că acest nou partener merită încrederea ta

Ai suferit, o vreme ți-ai pierdut speranța în bărbați, dar acum ești dispusă să dai o nouă șansă ideii de cuplu. Cu toate astea, conform proverbului, sufli și în iaurt. Vigilența aceasta te împiedică să te bucuri de ceea ce ai și de ceea ce primești, e îngrozitor de obositoare. De asemenea, fiind concentrată pe negativ nu vei vedea pozitivul, iar ceea ce ar intra la categoria minusuri va fi amplificat. Pe de altă parte ți-ai pierdut reperele și nu mai știi exact la ce să te raportezi în ceea ce privește sănătatea emoțională a partenerului și a relației. Iată câteva aspecte demne de luat în calcul.

Chiar își dorește timp cu tine

Și dovedește asta din plin, deoarece își organizează programul și în funcție de timpul tău liber, e deschis la negociere în acest sens. Nu își impune voința sau doar disponibilitatea sa. Te include în activitățile sale fără să intre în fuziune. Astfel că îți respectă timpul tău personal, dar și nevoia lui proprie și firească de solitudine.

Face planuri cu tine

Trăiește prezentul alături de tine, dar nu se raportează doar la aici și acum. Are conturat în minte un viitor care te cuprinde și în legătură cu care se sfătuiește cu tine. Îți prezintă viziunea sa și e deschis la ajustări în funcție și de perspectiva pe care o ai tu. Nu are teamă de angajament și își asumă relația pe care o aveți.

Îți împărtășește…

… universul său interior. Se conectează emoțional la tine și nu blochează această conexiune, ci dorește să o cultive, să o crească. Spune ce simte, ce gândește, discuțiile nu sunt doar la nivel superficial, ci, dimpotrivă, foarte profunde.

Îl interesează ce se întâmplă cu tine

Poate ești deja obișnuită cu clasicul cum ți-a fost ziua, și simți cum te cuprinde furia când auzi stereotipul acesta. Dar el e interesat real de ce ai făcut, ai mâncat, dacă ești bine, ai întâmpinat vreo problemă, ai nevoie de ceva și el te poate ajuta.

Ține cont de părerile tale

Nu există lege proprie pe care ți-o impune. Vrea să știe ce gândești, ce variantă a unei situații este confortabilă pentru tine și cum puteți ajunge la un confort agreabil pentru amândoi. Te încurajează în atingerea obiectivelor tale, îți oferă sfaturi dacă i le ceri.

Te face să te simți acceptată

Cu el nu trebuie să pretinzi nimic. Îți place de tine, cine ești atunci când ești cu el și observi că are o influență bună asupra ta. Nu simți că trebuie să pui o mască pe placul lui și că e necesar să te transformi în altcineva ca să te accepte.

Nu lasă conflictele nerezolvate

Știe foarte bine că într-o relație e imposibil să nu te cerți, să nu ai diverse conflicte. Dar și în astfel de contexte este respectuos și interesat de soluționarea problemei. Vrea ca lucrurile să meargă bine între voi, iar pentru asta depune efort.

Citește și:
Bărbatul trebuie să fie puternic? De ce e sănătos să-ți încurajezi partenerul să-și exprime vulnerabilitatea

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle