Actorii care și-au luat mult prea în serios rolurile pe care le-au interpretat pe ecrane

Îți poți da seama de talentul anumitor actori atunci când ajung să își pună până și sănătatea în pericol pentru un rol!

Cine a spus că viața de actor este ușoară? Pentru unii, a se pune în pielea personajului devine un adevărat angajament, iar din păcate, există și cazuri extreme în care anumiți actori au avut de suferit atât fizic, cât și mental. Iată câțiva artiști care au dus actoria la un cu totul alt nivel!

Leonardo DiCaprio în Django Unchained

Nimic nu îl poate distrage pe Leonardo DiCaprio de la a-și juca rolul. Nici măcar niște cioburi de sticlă înfipte în mână. În timpul filmărilor pentru Django Unchained, actorul a dat cu mâna într-o masă atât de tare încât a spart un pahar de sticlă, rănindu-se atât de tare încât i-a sângerat mâna. În loc să se oprească, Leo și-a continuat scena, cu tot cu mâna accidentată.

„Îi picura sânge de pe mână”, a dezvăluit regizorul filmului. „Nu și-a ieșit nici măcar o singură dată din rol, a continuat să joace. Era extrem de concentrat pe ceea ce avea de făcut. Ulterior a avut nevoie de câteva copci”.

Natalie Portman în Black Swan

Natalie Portman a slăbit aproape zece kilograme pentru rolul său din Black Swan. Actrița s-a antrenat intens cu un an înainte de a începe filmările și a experimentat cât de greu este pentru o balerină să se mențină în forma ideală.

Heath Ledger în The Dark Knight

Pentru controversatul lui rol de Joker, în The Dark Knight, regretatul actor a dus rolul într-o extremă care a ajuns să-l afecteze psihic. Înainte cu o lună de a începe filmările, actorul s-a închis în apartamentul său, izolându-se complet de prieteni și familie. Se spune că Ledger nu putea să doarmă mai mult de două ore pe noapte, din cauza gândurilor care-l măcinau în legătură cu personajul lui din film. Membrii echipei de filmare și-au exprimat îngrijorarea pentru actor din cauza că acesta refuza să comunice cu alți oameni din frică să nu se îndepărteze de personajul lui Joker.

„Dacă încercai să comunici cu Heath, nu cu Jokerul, pur și simplu te ignora”, a dezvăluit o sursă. „Erau chiar și zile libere în care venea pe platourile de filmare, speriind pe toată lumea. Spre sfârșitul filmărilor, mai mulți oameni i-au atras atenția că a dus lucrurile prea departe”.

Se crede că această obsesie a lui Ledger pentru Joker a contribuit la moartea lui prematură, cauzată de o supradoză de medicamente pe care actorul a consumat-o înainte de premiera filmului. În ciuda morții sale, Heath a câștigat un Oscar pentru prestația sa în film.

Jared Leto în Blade Runner 2049

Pentru rolul său din filmul Blade Runner: 2049, Leto a purtat niște lentile de contact opace, care i-au blocat aproape complet vederea actorului. Chiar dacă Jared nu a simțit că a trecut printr-o transformare extraordinar de mare, regizorul Denis Villeneuve a fost impresionat de devotamentul lui pentru rol.

„Intrase în cameră și nu vedea absolut nimic”, a spus Villeneuve. „Era însoțit de un asistent și mergea foarte încet. Era ca și cum l-ai fi văzut pe Iisus întrând într-un templu. Toată lumea devenise extrem de tăcută, era un fel de moment sacru. Toată lumea era mirată”.

Christian Bale în The Machinist

Actorul a fost nevoit să slăbească incredibil de mult pentru rolul său din The Machinist, ajungând să-și pună chiar propria sănătate în pericol. Din păcate, la fel ca și în cazul lui 50 Cent, tot efortul de a se înfometa a fost cam în zadar. Filmul nu a avut un succes prea mare, în ciuda așteptărilor lui Bale.

Kate Winslet în The Reader

În timpul filmărilor pentru The Reader, actrița de origine britanică a adoptat un accent german pe care l-a menținut și la ea acasă, băgându-i în ceață pe copiii acesteia. „Începuseră să se cam sature de poveștile de adormit pe care le citeam cu accent nemțesc”, a dezvăluit Kate Winslet pentru The Sun.

Jim Carrey în Man on The Moon

Pentru una dintre interpretările lui mai serioase, actorul și-a luat rolul atât de în serios, încât nu a revenit la personalitatea sa adevărată, nici măcar atunci când era alături de prieteni și familie. Chiar dacă interpretatea personajului Andy Kaufman din Man on the Moon l-a captivat extrem de tare pe Carrey, filmul nu a avut parte de un success extraordinar.

Robert de Niro în Taxi Driver

Pentru rolul său din Taxi Driver, De Niro a obținut chiar o licență de taximetrist. În pauzele dintre filmări, actorul exersa pentru rol, conducând un taxi prin tot orașul New York.

50 cent în All Things Fall Apart

Faimosul rapper a slăbit până la 25 de kilograme pentru filmul All Things Fall Apart, în care a jucat rolul unui fotbalist bolnav de cancer. Imaginile aproape șocante cu actorul au făcut pe multă lume să se gândească că pentru acel rol ar fi trebuit să câștige un Oscar. Din păcate însă, filmul nu a avut audiență prea mare și foarte puțină lume vorbește despre el.

Citește și:
15 cupluri celebre care au lucrat împreună chiar și după ce s-au despărțit

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle