6 prieteni de care orice femeie are nevoie

Este un lucru concret faptul că nu putem duce o viață fără prieteni. Avem nevoie de ai, iar ei, la rândul lor, au nevoie de noi.

6 prieteni de care orice femeie are nevoie

Iată câteva tipologii de prieteni care nu ar trebui să îți lipsească din anturaj:

1. Optimista

Cine e ea: Fie este o prietenă veche sau o persoană pe care abia ai întâlnit-o, este persoana care vede mereu jumătatea plină a paharului.

De ce ai nevoie de ea: Acest tip de prietenă este ca o zi însorită.Te simți mai liberă și mai fericită atunci când ești cu ea. Nu doar că îți va îmbunătăți starea de spirit, dar te va împinge spre ceea ce îți dorești – să aplici pentru un nou job, să încerci o nouă coafură sau să îți iei o vacanță binemeritată.

2. Înțeleapta

Cine e ea: O colegă, un mentor, mama ta – sau pur și simplu cea mai inteligentă persoană pe care ai întâlnit-o vreodată – cea mai bună sfătuitoare pe care o cunoști.

De ce ai nevoie de ea: Ea este cea înțeleaptă. Nimic nu o șochează sau o surprinde și, indiferent ce îi vei spune, nu o să te judece. Din contră, va fi acolo pentru ține – după o despărțire sau când vrei să îți cumperi o casă nouă – cu sfaturi echilibrate și înțelepte.

3. Prietena din copilărie

Cine e ea: Ea este cea pe care o cunoșți de când dădeați împreună petreceri în pijamale, din primii ani de școală sau poate chiar de când erați în scutece.

De ce ai nevoie de ea: Destul de simplu, pentru că ea te înțelege! Ea știe unde și cum ai crescut, îți cunoaște părinții și frații și înțelege glumele cu referire la anii de liceu. În plus, îți tolerează micile scăpări, cum ar fi întârzierile obișnuite sau sarcasmul.

4. Mămica / Prietena din cartier

Cine e ea: Mămica tânără din cartier, cu o vârstă apropiată de a ta.

De ce ai nevoie de ea: Ai multe de învățat de la ea, fie că este vorba de îngrijirea copilului sau de sfaturi pentru casă. Ea este persoana care pare să aibă răspunsuri pentru toate întrebările tale. În plus, ea sigur te va înțelege și te va susține atunci când în programul tău vor intră antrenamentele micuților și întreruperile de somn.

5. Prietenul

Cine e el: Fratele tău, colegul de la birou sau fostul iubit de care te-ai despărțit pentru că ați convenit că sunteți doar prieteni foarte buni.

De ce ai nevoie de el: El te ajută să vezi viața din perspectiva masculină. În plus, un prieten bărbat poate fi capabil să te ajute să fii mai hotărâtă și să te concentrezi pe propria persoană, lucruri care nu sunt neapărat rele, uneori trebuie să ne mai gândim și la noi, nu?

6. Prietena sinceră

Cine e ea: Orice persoană despre care știi că spune lucrurile pe față, de la sora ta mai mare până la colega de cameră din timpul facultății.

De ce ai nevoie de ea: Pentru că uneori chiar îți doreșți să afli dacă nouă ta tunsoare ti se potrivește sau dacă hainele pe care le probezi te avantajează. Și nu e vorba doar despre lucruri banale: ea îți va spune fără a te menaja dacă iubitul tău nu te tratează așa cum meriți sau dacă eforturile pe care le-ai depus la birou merită sau nu o promovare. Pe de altă parte, dacă ea se arată încântată de o decizie pe care ai luat-o, poți fi sigură că ai ales corect.

Citește și:
Roluri care i-au determinat pe actori să își schimbe radical viața

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle