6 lucruri simple care-ti vor condimenta viata sexuala

Vrei sa dai volumul la maximum in dormitor? Bucura-te din plin de toate partidele voastre de sex, incercand 6 lucruri simple, care va vor condimenta cu siguranta viata amoroasa. Iar daca ai indoieli… incerca chiar mai mult!

6 lucruri simple care-ti vor condimenta viata sexuala

1. Nu te preface

Se pare ca 60% dintre femei au mimat un orgasm cel putin o data in viata. Iar asta poate fi atat o cauza, cat si un simptom al lipsei de comunicare in cuplu. Faptul ca te prefaci nu ajuta nici una dintre partile implicate, iar cel mai evident motiv este ca, daca partenerul tau crede ca totul merge bine, nu va face vreun efort sa imbunatateasca ceva. Si asta nu inseamna decat un singur lucru: amandoi veti avea de pierdut.

2. Fii increzatoare si comunica deschis

Cere ceea ce-ti doresti. Fii onesta cu partenerul tau in legatura cu ceea ce-ti place si ceea ce nu-ti place. Cu cat esti mai deschisa si cu cat ai o atitudine mai pozitiva in legatura cu sexul cu atat e mai posibil sa gustati amandoi, cu mai multa voluptuate, din placerea sexuala. Daca nu-ti place ceva, spune-i asta iubitului tau. Iar daca-ti place, sfatul este acelasi: spune-i! Si arata-te deschisa la propuneri: numai experimentand vei descoperi ce-ti place cu adevarat.

3. Da volumul mai tare

Nu-ti mai inabusi acele gemete atat de sexy! Se pare ca exista o legatura directa intre vocalizarea' sexului si calitatea lui. Asa ca un volum maxim s-ar putea traduce si prin… placere maxima! Faptul ca-ti exprimi placerea este o reactie incurajatoare fata de gesturile si miscarile partenerului tau, iar asta ii va da mai multa incredere in performantele sale. Zgomotele din timpul unei partide sunt foarte sexy si pot infierbanta suplimentar atmosfera. Asa ca, de ce n-ai adauga si niste condimente auditive, care sunt atat de excitante pentru voi amandoi?

4. Asorteaza-te la starea de spirit

Starea ta de spirit poate varia foarte mult in timpul aceleiasi zile sau aceleiasi saptamani, ceea ce se reflecta si in partidele de sex. Daca ai chef de experimente, propune o pozitie noua sau un loc nou. Daca esti intr-o dispozitie emotionala mai sensibila, atunci poate iti doresti sa ai contact vizual cu partenerul tau, asa ca propune-i clasica pozitie a misionarului. Cu cat atmosfera din dormitor reflcta mai bine starea ta de spirit, cu atat mai reusita va fi partida voastra de sex.

5. Noi ingrediente, noi gusturi

Incearca, pe cat posibil, de fiecare data ceva nou. Daca accesoriile din sex shop mai mult va inhiba decat va stilumeaza, atunci cumpara niste lenjerie sexy sau un nou lubrifiant ori propune-i iubitului tau o noua pozitie.

6. Pofta vine mancand

Cu cat faci mai des sex cu atat iti va placea din ce in ce mai mult, pentru ca asta iti va spori increderea in tine, te va apropia mai mult de partenerul tau si te va face sa te simti mai fericita si mai in forma. Cu cat esti mai dornica sa faci sex cu atat mai bine te vei simti!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle