5 semne că sunteți gata să vă mutați împreună, potrivit experților în relații

Pentru un cuplu, mutatul împreună este un pas uriaș. Iată cum știi că sunteți pregătiți.

5 semne că sunteți gata să vă mutați împreună, potrivit experților în relații

Mutatul împreună poate fi un pas mai mare chiar și decât căsătoria, pentru simplul fapt că implică o schimbare mai mare pentru un cuplu. Acest pas ar trebui făcut doar atunci când sunteți amândoi pregătiți și nu din motive de confort sau de economisire a banilor. Iată câteva semne care îți arată că sunteți, cu adevărat, gata să vă mutați împreună.

Vă înțelegeți obiceiurile unul altuia


Foarte puține cupluri se cunosc atât de bine chiar de la început, încât să își cunoască obiceiurile pe care le au atunci când sunt acasă. De la animale de companie până la dus gunoiul, partenerul tău poate avea anumite dorințe, principii sau obiceiuri pe care tu nu le cunoști sau, mai rău, nu le accepți. Ca să vă cunoașteți cât mai bine, călătoriți împreună sau petreceți timpul unul acasă la celălalt.

Vă înțelegeți și comunicați când vine vorba despre bani

Finanțele sunt unul dintre cele mai frecvențe motive de ceartă în cuplu. Iar când vine vorba despre locuit împreună, lucrurile se complică și mai tare. Trebuie să fiți onești unul cu celalat și să vă setați de la început niște reguli când vine vorba despre bani.

Sunteți conștienți că va fi dificil

Dacă sunteți convinși că mutatul împreună va fi ca un basm devenit realitate, atunci nu este momentul potrivit. Constentizarea faptului că vor exista momente grele, când veți avea probleme și nu vă veți înțelege, este un pas foarte important peste care trebuie să treceți. Vorbiți de la început despre eventualele probleme care ar putea să apară și despre cum le puteți rezolva.

Ați ajuns la nivelul la care vă puteți rezolva ușor neînțelegerile

Un cuplu ajunge, la un moment dat, dacă lucrurile merg bine, să comunice atât de bine și să aibă o conexiune atât de puternică încât orice problemă neprevăzută care apare poate fi rezolvată cu ușurință. Dacă crezi că ați ajuns în acel punct, este o idee bună să va mutați împreună pentru că este sigur că vor apărea pe parcurs foarte multe probleme-surpriză.

Fiecare este independent

Atunci când partenerii dintr-un cuplu depind unul de celălalt și au totul în comun, mutatul împreună nu va face decât să dăuneze și mai tare relației. Un lucru important, deși suprinzator, este ca fiecare să aveți pasiunile, hobby-urile și activitățile voastre separate.

Citeste si:
Ce greșeli fac partenerii într-un cuplu atunci când își cer scuze

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle