3 ingrediente necesare pentru adevaratul succes

Pentru a ajunge sa ai incredere completa in tine si sa ai cu adevarat succes in viata, trebuie sa fii constienta de intregul tau potential. De asemenea, trebuie sa inveti sa il si exprimi eficient.

3 ingrediente necesare pentru adevaratul succes

Exista 3 moduri simple in care poti demonstra ca esti constienta de potentialul tau. Si, cum ai nevoie ca de aer de asta pentru a reusi in tot ce iti propui, iata ingredientele necesare care te vor ajuta sa ai, cu adevarat, succes:

  1. Crezi in povestea ta. Cand esti implicata in ceva in care chiar crezi, iti demonstrezi pasiunea si convingerea – doua calitati care ii vor face pe ceilalti sa creada si ei in povestea ta. Hotararea ta conteaza pentru ca semnaleaza autenticitate, credibilitate si sinceritate. Oamenii vor simti ca pot sa aiba incredere in tine si ca ceea ce vad este real.
  2. Esti increzatoare fara a fi aroganta. Nu fi prea agresiva, insistenta sau prea plina de tine. Cu cat indepartezi mai mult alti oameni, cu atat mai putin atractiva devii, ca persoana. Un om increzator nu are nevoie sa fie arogant. Aroganta este doar o acoperire pentru nesigurante. O persoana increzatoare poate fi prezenta pentru ceilalti, poate sa le asculte perspectivele si sa integreze acele opinii, astfel incat toata lumea sa aiba de castigat.
  3. Comunicarea verbala si nonverbala sunt sincronizate. Cand minti, limbajul corpului poate sa nu se potriveasca cu ceea ce spui si oamenii nu te vor crede. Iar asta se intampla pentru ca incerci in mod constant sa ajustezi ceea ce spui, in functie de ce crezi ca oamenii vor sa auda. Dar daca esti ferma si sigura pe tine (si, bineinteles, sincera), comunicarea verbala si cea nonverbala sunt sincronizate. Oamenii nu vor avea impresia ca ceva este in neregula, pentru ca nu este nimic de ascuns acolo.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle