10 filme foarte bune pe care, probabil, nu le-ai urmărit până acum

Dacă ai auzit până acum de aceste filme și nu le-ai dat atenție, iată că acum este momentul potrivit să le acorzi o șansă.

An de an, suntem martorii lansărilor unor filme care reușesc să ne atragă atenția din prima și este de la sine înțeles că unele trec neobservate. Din acest motiv, ți-am pregătit o listă cu pelicule care au reușit să depășească așteptările tuturor și care merită atenția ta:

Café Society

Café Society surprinde o poveste din 1930, în care un tânăr din Bronx se mută la Hollywood. Acolo, el se îndrăgostește de o tânără, însă ea îi spune că are un iubit care e jurnalist și călătorește destul de mult. Iubitul ei este căsătorit, dar e și foarte îndrăgostit de ea și e nevoit să facă o alegere care îi va schimba viața.

The Nice Guys

The Nice Guys a fost considerat unul dintre cele mai bune filme din 2016, fapt ce ar trebui să te facă să îi acorzi o șansă. Holland March și Jackson Heale trebuie să își unească forțele pentru a rezolva cazul unei fete dispărute. Deși acesta este scopul lor, ajung să fie implicați într-o situație complet neașteptată, care se dovedește a fi crima secolului. Dacă încă nu te-am convins, află că în centrul acestei povești intrigante îi avem pe actorii Ryan Gosling și Russell Crowe.

Swiss Army Man

În Swiss Army Man, personajul principal, Hank, e blocat pe o insulă pustie și își pierde speranța că va mai fi vreodată salvat. Cu toate astea, se împrietenește cu Manny, alături de care pleacă într-o călătorie și care îl face pe Hank să supraviețuiască și totuși să își recâștige viața.

Race

Drama Race nu te va lăsa indiferentă. Aceasta are la bază evenimente reale și expune povestea lui Jesse Owens, un atlet de culoare a cărei incredibilă perseverență l-a adus pe scena Jocurilor Olimpice din anul 1936 care au avut loc în Berlin. În ciuda tuturor greutăților pe care le-a întâmpinat, a demonstrat că sportul este mai presus de orice prejudecată.

A Man Called Ove

Filmul A Man Called Ove e bazat pe cartea cu același nume scrisă de Fredrik Backman. Ove, personajul principal, este un bărbat ursuz, care respectă cu strictețe toate regulile și se așteaptă ca toate persoanele din jurul lui să facă același lucru. Însă îi este foarte dor de soția lui, care a murit. Deși nu își propune acest lucru, Ove se împrietenește cu noii lui vecini. 

Sing Street

Evenimentele din filmul Sing Street au loc în 1980. Părinții lui Conor îl transferă pe acesta la o școală publică. El își dorește să o impresioneze pe fata pe care o place, așa că decide alături de un grup de băieți să pună bazele unei trupe rock. Pelicula este despre pasiunea pentru muzică și surprinde cu succes eforturile pe care o persoană le face pentru a-și atinge visul.

Demolition

În Demolition, Davis, care e un bancher de investiții, trece printr-o experiență tragică: soția lui a murit într-un accident de mașină. El are o dorință arzătoare de a demola totul din jurul lui, inclusiv propria casă. 

Captain Fantastic

Ben este un tată dedicat și le oferă celor șase copii ai săi o educație strictă, departe de civilizație. Însă un eveniment dramatic îi obligă să se mute din locul în care au crescut și să ia contact cu lumea reală, fiind momentul în care Ben are îndoieli legate de ceea ce înseamnă să fii părinte, precum și de modul în care copiii lui se vor adapta noului context.

Ekipazh

Ekipazh este un film rusesc care te va ține în suspans, dar te va face să și empatizezi cu situațiile în fața cărora sunt puse personajele. Alexey Gushchin, interpretat de Danila Kozlovsky, este un tânăr pilot talentat care e concediat din forțele aeriene militare. Ajunge să lucreze la o companie aeriană civilă. Alexey va fi pus în fața unei încercări pline de provocări în care trebuie să își riște propria viață pentru a-i salva pe alții. 

Zootopia

Zootopia este un film de animație simpatic peste care nu am putea trece cu vederea și care oferă o serie de lecții importante, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Într-un oraș în care predomină animalele, Judy, noua polițistă, și Nick trebuie să lucreze împreună pentru a descoperi o conspirație care amenință întregul oraș.

Citește și:
10 filme care te vor face să crezi că există dragostea adevărată

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle