10 comedii romantice despre dating online, pe care nu trebuie să le ratezi

Întâlnirile online sunt la mare căutare, iar noi îți venim în ajutor cu o listă de 10 filme care transpun ideea de dating virtual în cele mai romantice și amuzante moduri.

Iată ce filme trebuie să urmărești care subliniază perfect dating-ul online.

Must Love Dogs (2005)

În filmul „Must Love Dogs”, personajul principal, Sarah, trece peste un divorț. Sora ei decide să îi creeze un profil de întâlniri online, unde îl întâlnește pe Jake. În căutarea iubirii, Sarah și Jake încep să se cunoască unul pe celălalt. Desigur, lucrurile nu merg așa cum ar trebui să meargă atunci când Sarah este atrasă de un alt bărbat pe nume Bob. În general, filmul este o poveste timpurie, dar familiară, despre întâlnirile online.

Two Night Stand (2014)

Alec și Megan se cunosc prin intermediul unui site de întâlniri online și decid să se întâlnească în persoană și au parte de prima lor noapte împreună. Ei se trezesc blocați în apartamentul lui Alec în timpul unei furtuni de zăpadă. În cele din urmă sunt nevoiți să se cunoască unul pe celălalt, iar conexiunea lor emoțională crește.

Love, Guaranteed (2020)

Love, Guaranteed urmărește viața unui bărbat singur pe nume Nick, care decide să dea în judecată compania unui site de întâlniri, deoarece aceasta l-a dezamăgit. El abordează o avocată pe nume Susan, care este sceptică în legătură cu situația, dar decide să-l ia ca și client. Susan decide să încerce un site de întâlniri pentru a vedea de unde vine dezamăgirea lui Nick. În cele din urmă, cei doi devin mai apropiați. Această comedie romantică originală Netflix este o poveste dulce și fermecătoare despre ororile întâlnirilor online, mai ales atunci când celibatarii se simt fără speranță în dragoste.

The Perfect Man (2005)

Holly este o adolescentă care crede că mama ei ar avea nevoie de un bărbat în viața ei. Ea decide să creeze un admirator secret pentru mama ei prin intermediul e-mailurilor. Holly primește sfaturi pătrunzătoare de la noua ei prietenă, Amy, și de la Ben, unchiul lui Amy. Tânăra face acest lucru pentru că s-a săturat să se mute de fiecare dată când mama ei este părăsită de un bărbat. Lucrurile se complică atunci când mama ei află adevărul. O temă comună a întâlnirilor online este capacitatea de a fi oricine. Dar, în acest caz, lucrurile se îndreaptă spre bine în The Perfect Man.

Because I Said So (2007)

În această comedie romantică joacă Mandy Moore și Diane Keaton în rolul mamei și fiicei. Personajul lui Keaton, Daphne, crede că este timpul ca personajul lui Moore, Milly, să se așeze la casa ei, ca surorile ei, și să întâlnească un băiat potrivit pentru ea. Daphne decide să facă un profil online pentru Milly și să se întâlnească față în față cu pretendenții pentru a decide dacă aceștia merită timpul fiicei sale. Milly acceptă cu reticență să iasă la o întâlnire cu un pretendent, dar un alt trecător aude de întâlnirile lui Daphne și se strecoară în viața lui Milly.

Love, Simon (2018)

Love, Simon se concentrează în jurul unui adolescent pe nume Simon, care dezvăluie prin intermediul narațiunii că duce o viață destul de obișnuită. Lumea lui este dată peste cap atunci când cineva de pe un blog online dezvăluie că este homosexual, ca și Simon. Acesta îl contactează și cei doi încep să comunice prin e-mailuri. Se apropie din ce în ce mai mult, în timp ce Simon se luptă cu povestea sa de coming out și cu păstrarea secretului față de oamenii din viața sa.

Love Hard (2021)

În Love Hard, Natalie Bauer scrie pentru un blog și s-a săturat să meargă la întâlniri care nu duc nicăieri. Dintr-o dată, ea găsește pe cineva cu care se poate conecta pe o aplicație de întâlniri, pe nume Josh. El este perfect pe hârtie și poate glumi ușor cu ea. Natalie decide în mod impulsiv să-i facă o surpriză de Crăciun în persoană până în celălalt capăt al țării și este surprinsă când poza lui nu se potrivește cu persoana reală. Natalie rămâne în preajma poveștii, dar învață multe despre ea însăși în acest proces. Povestea adoptă perspectiva „catfish” a întâlnirilor online și o transformă într-o comedie romantică pentru care merită să o susținem.

A Cinderella Story (2004)

Sam este un adolescent care trăiește cu o mamă vitregă și surori vitrege malefice. Ea lucrează aproape tot timpul la restaurantul familiei, în timp ce încearcă să-și mențină notele la un nivel ridicat pentru a intra la Princeton. De asemenea, îi trimite în secret un e-mail cuiva din liceu, despre care crede că este sufletul ei pereche. Ei se apropie pe zi ce trece, dezvăluindu-și adevărurile și temerile interioare. Se descoperă că persoana căreia îi trimite un e-mail este un băiat popular din liceul ei și, dintr-o dată, Sam se teme că el nu este cine crede ea că este.

Dating And New York (2021)

Dating & New York se concentrează în jurul lui Milo și Wendy. Ei resping modalitățile moderne de întâlnire și decid să devină prieteni cu beneficii după o aventură de o noapte. Ei convin asupra unui contract care îi va asigura că se vor ține de plan, dar prietenii lor nu sunt convinși că vor rezista ca FWB. Cu toate acestea, cei doi încep să se apropie și legătura lor devine tot mai profundă. Acest film explorează cultura întâlnirilor și modul în care prietenii cu beneficii pot avea consecințe surprinzătoare.

You’ve Got Mail (1998)

Kathleen se străduiește să își mențină afacerea cu o librărie din cauza unei alte librării corporative care face ravagii în zonă. Ea întâlnește online un străin pe nume Joe și începe să se îndrăgostească de el. Pe măsură ce relația devine mai serioasă, publicului i se dezvăluie că bărbatul cu care vorbește este cel care deține librăria corporatistă. Ei află mult mai multe unul despre celălalt și, rapid, Joe află cine este ea și pune totul la îndoială.

Citește și:
Procesul dintre Meghan Markle și sora ei vitregă, Samantha, continuă. Ce au declarat avocații Ducesei de Sussex

FOTO: IMDB

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle