10 actori celebri care își detestă cele mai faimoase roluri

Poate una dintre cele mai dramatice povești de la Hollywood constă chiar în viața unui actor. Cei interesați în show business știu faptul că statisticile nu sunt cele mai fericite.

Plecăm de la mii de actori care concurează pentru aceleași roluri, dintre care câțiva sunt și aleși pentru ele. De aici, urmează ca mai puțini chiar să aibă succes, iar pe urmă o parte infimă dintre aceștia devin nume celebre, de referință și care merită admirație din partea lumii întregi.

Cei care au ajuns acolo știu ce înseamnă acest drum și ce presupune de fapt. Pentru atingerea succesului, cu siguranță, cei mai mulți dintre actorii de la Hollywood au în portofoliu și producții față de care nu sunt atât de mândri. De obicei, sunt roluri în filme intens criticate și catalogate sub eticheta de „film slab”. Dar alteori, este vorba de adevărate triumfuri de carieră, roluri care i-au propulsat în centrul atenției, dar din păcate, din anumite motive, roluri pe care ei le consideră demne de regret.

Așa că, pentru a pătrunde și mai bine în lumea din spatele camerelor ce au surprins unele dintre cele mai mari capodopere cinematografice, am pregătit o listă cu cei 10 actori care își detestă rolurile care i-au făcut celebri.

Citește și:
Seriale noi cu care merită să îți pierzi timpul în 2019

Text: Monica Olaru
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle