Horoscop săptămânal: 7-13 iunie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 7-13 iunie 2021

Zilele noii săptămâni se află sub influența Lunii. Nimic din ceea ce îți propui nu va fi obținut cu ușurință. Ai parte de provocări încă de luni dimineață când primești o veste deloc îmbucurătoare de la partenerii de afaceri. Viața ta este definiția stării de agitație permanentă. Chiar dacă încerci să mai încetinești puțin ritmul lucrurilor, unele aspecte chiar nu sunt în controlul tău.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 7-13 iunie 2021

Trebuie să accepți că starea ta de spirit este destul de fluctuantă pe parcursul următoarelor zile. Amalgamul de emoții va fi destul de intens. Te vei afla în postura în care va trebui să iei decizii spontane. Aceste contexte vor fi generatoare de anxietate. Atunci când vei încerca să afli răspunsuri la anumite dileme emoționale, vei resimți un impas destul de mare.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 7-13 iunie 2021

Pe parcursul acestei săptămâni îți va fi tot mai dificil să faci alegeri pentru propriul bine. Atenția îți este îndreptată către cei dragi. Ajungi din nou să te neglijezi și asta nu va fi în avantajul tău din punct de vedere energetic. Mai ales în această perioadă aglomerată, trebuie să înveți să prioritizezi. Fără să faci asta, nu vei reuși să finalizezi ceea ce ți-ai propus.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 7-13 iunie 2021

Lucrurile capătă un nou sens pentru tine datorită reușitelor de care ai parte. În această perioadă te simți revigorată din punct de vedere psihic. Încrederea în sine își "reface" puterile. Vei reuși să pui în aplicare tot ceea ce ți-ai propus. Se pare că rolul persoanei, oricând disponibile din punct de vedere emoțional pentru cei din jur, este saturat. Îți este din ce în ce mai clar asta.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 7-13 iunie 2021

Chiar de la început de săptămână, Soarele va face binecunoscuta sa vizită anuală în casa familiei. Prezența sa va induce o stare de armonie și calm între toți membrii familiei. Tabieturile sănătoase din ultima perioadă ți-au redat vitalitatea. Siguranța de sine pe care o resimți acum este, de fapt, precursorul tuturor acțiunilor tale.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 7-13 iunie 2021

Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic, ci doar te minți singură. Te simți singură și nesigură. Cu fiecare zi care trece, încerci să mușamalizezi tot mai mult care sunt adevăratele tale sentimente. Nici măcar nu ai un motiv pertinent pentru care încerci să faci asta.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 7-13 iunie 2021

Alegerile și acțiunile pe care urmează să le faci te vor ajuta să găsești un nou sens al propriei vieți. Lucrurile simple par că se "agață" de tine. Deplinătatea emoțională pe care o resimți în anumite relații reprezintă un catalizator pentru starea ta de bine. În sfârșit, te simți capabilă să spui "nu" acelor lucruri în raport cu care nu te simți confortabilă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 7-13 iunie 2021

Intrigi au fost și vor fi mereu la orice pas. Tot ceea ce contează este cum te raportezi tu la ele. Deși ai mult de muncă, îți găsești timp și pentru familie și pentru propriile visuri. Simți că acum este o perioadă propice pentru a acționa pe mai multe planuri. Fii atentă însă la riscul iminent de a te epuiza psihic și fizic într-o perioadă scurtă de timp!

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 7-13 iunie 2021

Te prefaci foarte bine în fața celorlalți. Nu dorești ca cineva să își dea seama de ceea ce trăiești în plan personal. Relația pe care o ai nu decurge așa cum te așteptai. Apar conflicte de interes la orice pas. Cu fiecare zi care trece acestea îmbracă o gravitate tot mai apăsătoare. Zilele de weekend nu aduc prea multe vești bune pentru tine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 7-13 iunie 2021

Atunci când vine vorba de sectorul personal, ți se oferă destule indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Gândești totul într-o mare viteză. Maniera în care faci lucrurile este definitorie pentru tine ca profesionist și de aceea nu faci niciodată excepție de la regulă. Compromisurile care vizează principiile morale nu sunt acceptabile.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 7-13 iunie 2021

Ai senzația că toți cei din jur sunt acolo ca să te judece. Deși te afli de ceva timp într-un proces terapeutic, simți că te afli "în cădere" din mai multe puncte de vedere. Îți este destul de dificil să te concentrezi doar pe ceea ce simți. Faci tot felul de analize și introspecții, iar rezultatul nu este niciodată cel la care te aștepți. Depui prea mult efort susținut.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 7-13 iunie 2021

Ai nevoie de timp pentru a te obișnui cu noile sentimente induse de evenimentele confuze care au loc. Nu vrei să mai preiei inițiativa atunci când vine vorba de anumite relații. Consideri că este în van. Este important ca tu să te simți împlinită cu ceea ce simți. Pentru a atinge acel punct, trebuie să ajungi să îți cunoști cu adevărat limitele și să nu te lași condusă de prejudecăți.
Articole astro