Horoscop săptămânal: 7 – 13 decembrie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 7 - 13 decembrie 2020

Insiști asupra unor subiecte despre care nu știi mai nimic tocmai pentru că ai senzația că nu deții controlul. Comportamentul acesta poate fi catalogat ca fiind unul intrusiv. Majoritatea partenerilor de afaceri se încred în capacitatea ta de a lua decizii rapide în situațiile limită. Ești deosebit de ocupată pe parcursul acestei săptămâni și lași pe plan secund tot ceea ce ține de personal.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 7 - 13 decembrie 2020

Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Îți dorești lucruri noi pentru tine și pentru cei dragi, dar asta nu depinde de tine. Acțiunile tale rămân de multe ori fără ecou. Tot ceea ce alcătuiește viața ta actuală reprezintă catalizatorul pentru propria fericire, chiar dacă uneori îți este dificil să accepți unele lucruri.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 7 - 13 decembrie 2020

Astrele sunt destul de agitate pe parcursul acestei săptămâni, iar tu vei resimți din plin această tensiune. Atunci când ești dezamăgită într-o anumită relație, nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții. Odată ce persoanele în cauză nu îți oferă afecțiune, susținere sau înțelegere, nu ai de ce să le permiți să rămână în viața ta.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 7 - 13 decembrie 2020

Întotdeauna te lași influențată de punctul de vedere al celor din jur și de aceea ajungi să pui la îndoială propriile sentimente. Relația cu partenerul este tot ceea ce ai nevoie pentru a crește ca persoană, ca mamă, ca prietenă. Dacă "mingea" este la tine în teren în ceea ce privește o anumită persoană dragă, "șutează" sau renunță definitiv.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 7 - 13 decembrie 2020

Atunci când trebuie să faci compromisuri în raport cu propria stare de bine îți dai seama că toate realizările tale până la momentul respectiv parcă se anulează. Nu mai permite celor din jur să îți zdruncine echilibrul psihic! Din punct de vedere profesional, ești conștientă că în această perioadă te afli exact acolo unde trebuie să fii.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 - 13 decembrie 2020

Știi să folosești cu măiestrie cuvintele astfel încât cei care te ascultă să "îți pătrundă esența". Odată ce cunoști oameni noi este important să nu te grăbești în a-ți modela o părere despre ei, indiferent dacă este una pozitivă sau una negativă. Sfârșitul săptămânii va fi unul obositor pentru tine din cauza planurilor pe care le ai stabilite, dar îți place să fii mereu în mișcare.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 7 - 13 decembrie 2020

Relația personală este prima ta prioritate din perioada aceasta. Tot ceea ce vei face te va ajuta să îți resetezi și evaluezi o serie din valorile morale, dar și să descoperi lucruri noi despre propria persoană. Mulți sunt cei care se bazează pe tine la birou. Deși acest aspect te încântă, în același timp te și epuizează psihic. Este dificil și extenuant rolul de persoană indisponibilă.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 - 13 decembrie 2020

Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul suferă modificări substanțiale. Având în vedere atracția energetică dintre planetele Saturn și Jupiter, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. Viața îți va oferi multe motive pentru a trece dincolo de bariere, iar tu te vei lăsa ghidată de ceea ce simți.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 - 13 decembrie 2020

Deși consideri că îți cunoști limitele, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. Te lași foarte ușor afectată de părerile sau acțiunile celor din jur și asta face din tine o persoană vulnerabilă. Atunci când vine vorba de comunicare, ești mult prea categorică sau inflexibilă, mai ales în context personal.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 - 13 decembrie 2020

Modul în care te percep cei din jur este strict problema lor. Nu te mai preocupa de lucruri care nu te vizează! Relațiile din viața ta sunt pe o pantă ascendentă de dezvoltare deoarece dedicarea ta este reală și constantă. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele care urmează. Indisponibilitatea ta emoțională în raport cu anumite persoane devine din ce în ce mai evidentă.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 - 13 decembrie 2020

Chiar dacă maniera în care faci tu lucrurile nu este compatibilă cu ceea ce îți doresc alții de la tine, asta nu înseamnă că trebuie să devii indiferentă în raport cu persoanele în cauză. Nici în această săptămână nu vei reuși să îți concentrezi atenția pe dezvoltarea personală. Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoi.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 7 - 13 decembrie 2020

Te bucuri din plin de noile începuturi de care ai parte și acest lucru este observabil și la nivel energetic. Vitalitatea care te acompaniază pe parcursul întregii săptămâni te ajută să reduci destul de mult efectele negative ale stresului. Experimentele culinare pe care încerci să le faci în zilele următoare te ajută să îți schimbi modul în care te alimentezi.
Articole astro