Horoscop săptămânal: 15 – 21 februarie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 15 - 21 februarie 2021

Reproșurile și conflictele vor fi la ordinea zilei în perioada următoare. Agitație și haos va fi peste tot unde îți îndrepți privirea. În aceste zile agitate, astrele te ajută să îți menții încrederea în tot ceea ce reprezintă frumos. Pentru tine, sistemul de valori morale după care te ghidezi este foarte important și nu faci concesii în acest sens.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 15 - 21 februarie 2021

Chiar dacă sunt multe acele contexte care ne aduc dezamăgiri, nereușite, tristețe, nu trebuie să uităm niciodată că toate resursele se află în noi. Facem greșeli la orice pas și ne este greu să acceptăm această caracteristică a naturii umane. Starea de nesiguranță care te acompaniează în zilele care urmează te va forța să rămâi doar un simplu spectator în fața multor evenimente care vor avea parte.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 - 21 februarie 2021

Pe parcursul zilelor următoare zodia ta este caracterizată de o dorință continuă de a cunoaște lucruri noi. Deși ești conștientă că inițiativa pe care o vei avea nu va avea impactul la care sperai, mulțumirea că ai acționat este de fapt tot ceea ce contează. Poate este nevoie să ai mai multă încredere în sine. Lucrurile se întâmplă întotdeauna într-un anumit ritm.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 15 - 21 februarie 2021

Te irită peste măsură ideea de imprevizibil. Atunci când ai parte de lucruri la care nu te-ai fi gândit vreodată, îți dai seama că nu deții deloc controlul asupra propriei vieți. Starea de spirit din zilele următoare, în ciuda negativismului de care ești înconjurată, te ajută să duci la îndeplinire multe din planurile stabilite. Este de reținut totuși că este o săptămână dificilă din punct de vedere emoțional.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 15 - 21 februarie 2021

Ești mult prea sensibilă pentru societatea în care trăim. Pare că în fiecare zi care trece duci "bătălii" dure cu propriile sentimente și emoții. Ești reticentă în fața unui nou început, mai ales atunci când în joc se află lucruri în care crezi cu adevărat și îți este frică să se "strice". Indiferent de ceea ce se întâmplă între voi, partenerul de viață va rămâne persoana cheie din viața ta.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 15 - 21 februarie 2021

Modul perfect în care ai ajuns să comunici cu cel de lângă tine este de necontestat. O relație de prietenie are nevoie de un imbold pentru a reuși ca tu și persoana în cauză să vă simțiți la fel de apropiate ca altădată. Modul în care reușești să te împarți între personal și profesional te ține mereu în priză. Ai multe obiective de îndeplinit și parcă timpul nu îți este suficient.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 15 - 21 februarie 2021

Delăsarea de care constați că ești capabilă în contextul profesional este de fapt lipsa unei motivații pentru a fi mai bună în ceea ce faci. Mai mult decât atât, nu îți dorești să mai faci parte din colectivul actual. Deși sentimentele care te încearcă nu sunt de ignorat, cei din jur consideră că nu este o perioadă propice pentru schimbări radicale.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 15 - 21 februarie 2021

Atunci când vine de planurile făcute pentru perioada următoare, totul se va spulbera. O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să renunți mult prea ușor la lucruri sau persoane care te împlineau. În plan social te simți inspirată și dornică de a te face remarcată de anumite persoane. Pe alocuri, comportamentul tău poate fi unul intrusiv.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 - 21 februarie 2021

Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Te simți din ce în ce mai inspirată și determinată. Intrigile care se țes la orice pas în jurul tău nu reușesc să te scoată totuși din zona de confort. Ești conștientă de ceea ce reprezinți și acțiunile tale cu siguranță vorbesc în acest sens.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 15 - 21 februarie 2021

Agitația de care ai parte la birou nu îți este neapărat pe plac. Cu toate astea, încerci să vezi lucrurile dincolo de aparențe. Te lași ghidată de motivația pe care o resimți pentru a îndeplini cât mai bine toate sarcinile de care ești responsabilă. Ți-ai dori mai mult de la anumite relații din viața ta, dar ești conștientă că nu ești dispusă să depui niciun efort în acest sens.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 15 - 21 februarie 2021

Începând cu această săptămână toată atenția va fi concentrată asupra propriei persoane. Demersurile pe care le faci în acest sens au scopul de a te ajuta să îți recapeți vitalitatea și tonusul psihic. Te gândești să redecorezi, să mai plantezi câteva flori, să reamenajezi interiorul și faci toate astea pentru că sentimentul de acasă este împlinirea ta absolută în această perioadă.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 15 - 21 februarie 2021

Deși nu ești conștientă în totalitate de cum vor decurge lucrurile în acest sector al vieții tale, evenimentele care au loc în plan profesional te ajută să îți creionezi noi obiective. Ești mai determinată ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere. Poate această nevoie vine și din dorința de a te autodepăși și de a face mai multe lucruri care te împlinesc.
Articole astro