Horoscop săptămânal: 1-7 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 1-7 noiembrie 2021

Demersurile din plan personal vorbesc de la sine despre starea excelentă în care te afli. Indiferent de maniera în care vei face lucrurile, nu vei pierde din vedere ceea ce te împlinește. Expune-ți așteptările și intențiile într-un mod clar și concis! Poate fi singura modalitate în care vei reuși să atragi atenția.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 1-7 noiembrie 2021

Diferenţele de opinie şi conflictele din plan personal arată că nu ești foarte bine cu tine. Având în vedere toate aceste aspecte, este de la sine înţeles că în perioada următoare viaţa profesională nu va fi prioritară pentru tine. Ai nevoie să îți concentrezi atenția pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 1-7 noiembrie 2021

Ești conștientă că drumul spre succesul la care visezi poate fi unul anevoios. Zi de zi, lucrezi la reziliență. Toamna aceasta este despre începuturi. Chiar dacă este vorba de viața personală, de cea profesională, de relații, de finanțe, totul decurge într-un ritm organizat. Disonanţa astrală actuală indică totuşi o insatisfacţie emoţională.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 1-7 noiembrie 2021

Confirmarea socială de care ai nevoie în permanență îți dictează toate acțiunile. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Din păcate, uneori așteptările pe care le ai ajung să fie chiar ireale. Pentru tine este prioritar să faci ceea ce simți. Nu accepți compromisuri.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 1-7 noiembrie 2021

În această toamnă și cu precădere în această săptămână, ai nevoie de armonie și de odihnă. Învață să îți concentrezi atenția doar pe lucrurile importante pentru tine. Cheltuielile imprevizibile te vor scoate din zona de confort. Este important să îți dai seama care sunt prioritățile. Toată "revoluția" pe care o trăiești în plan emoțional are drept scop recâștigarea încrederii în sine.

Fecioara

Horoscop săptămânal fecioară: 1-7 noiembrie 2021

Motivația de a face mai mult și mai mult pare să scadă în intensitate. De multe ori, îți pui singură piedici doar pentru că nu ești sigură pe ceea ce reprezinți. Lucrurile bune se întâmplă celor care au răbdare și rămân încrezători. În perioada următoare încearcă să eviți competițiile de orice fel. Nu ai energie necesară pentru ele.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 1-7 noiembrie 2021

Viața intimă, cu precădere cea emoțională se va afla în centrul energiilor astrale pentru această săptămână. Va fi nevoie să te decizi care este direcția pe care vrei să continui din punct de vedere profesional. Deși se impune să faci alegeri în acest sens, este important să fii în armonie cu ceea ce îți dorești cu adevărat.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 1-7 noiembrie 2021

Oportunitățile sunt multe, dar ele nu vor lua formă decât în momentul în care tu vei acționa. Neîndemânarea și lipsa de creativitate pe care le proclami mereu nu sunt decât scuze. Încearcă să te autodepășești! Chiar dacă acest îndemn poate fi un clișeu, a trece dincolo de niște bariere te poate ajuta să fii mai pregătită pentru tot ceea ce viața îți va oferi.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 1-7 noiembrie 2021

Tot ceea ce faci are la bază un mecanism de apărare despre care este posibil să nu ai prea multe detalii. Maniera în care decurg relațiile din viața ta este un factor de stres pentru tine. Legătura cu cei din jur vorbește foarte bine și despre echilibrul tău psihic. Atunci când riști mai mult, câștigi mai mult!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 1-7 noiembrie 2021

Îți dorești multe lucruri pentru sine, dar te-ai blocat în a privi cu ochii larg deschiși doar filmul propriei vieți. Începe să lucrezi la îndeplinirea acelor visuri! Desigur, nu toate planetele îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. A te plânge de anumite situații nu face decât să accentueze sentimentul de frustrare.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 1-7 noiembrie 2021

Indiciile pe care le primești la nivel somatic vorbesc foarte clar despre cum ești tu de fapt din punct de vedere emoțional. Încrederea pe care o acorzi anumitor persoane te ajută să te relaxezi. Astfel consideri că nu trebuie să fii în permanență în control. Și este încurajator să poți face asta!

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 1-7 noiembrie 2021

Pe parcursul următoarelor zile o să îţi stabileşti cu atenţie priorităţile profesionale. Indiferent de perspective, obiectivele tale sunt dificil de atins. Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime. Va fi important să găsești echilibru în mai multe sectoare ale vieții tale. A lăsa lucrurile să decurgă de la sine poate fi o modalitate sigură de a eșua.
Articole astro