Clipul zilei: Un bunic dansând alături de nepoata sa pe stradă, la distanță, în timpul pandemiei de coronavirus

Un clip video în care un bunic dansează de la distanță cu nepoata sa a ajuns viral pe Internet și este doza de fericire de care toți aveam nevoie astăzi.

Clipul zilei: Un bunic dansând alături de nepoata sa pe stradă, la distanță, în timpul pandemiei de coronavirus

Pandemia de coronavirus ne ține departe de cei dragi, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm complet la clipele de bucurie alături de ei. Vă întrebați cum? Răspunsul este simplu: păstrând distanță!

Un clip video în care un bunic dansează de pe cealaltă parte a străzii alături de nepoata sa a ajuns viral zilele acestea pe Internet. Acesta a fost făcut public pe Facebook de către Sherrie Neely, mama fetiței, și în scurt timp a adunat peste 100.000 de vizualizări și sute de comentarii, reușind să aducă fericire și speranță în inimile tuturor.

https://www.facebook.com/100002464204538/videos/2900587103366735/

„Nu am mai postat de mult pe Facebook, dar îmi place atât de mult video-ul ăsta. Aceasta este strada care separă casa mea de cea a părinților mei. Kira îl iubește pe Papa foarte mult, și acum, de când virusul îi ține la distanță, au început să facă concursuri de dans în fiecare zi', spunea Sherrie în postarea făcută. Aceasta mai spune că tatăl său împlinește 81 de ani în aprilie, dar că până acum nu l-a văzut niciodată dansând.

Cum distanțarea socială este cea mai bună armă împotriva răspândirii virusului, Sherrie a încercat să evite pe cât de mult posibil contactul cu părinții săi, ce fac parte din grupul persoanelor cu risc crescut de infectare. Însă, asta nu îi împiedică să aibă parte în continuare de momente emoționante și experiențe împreună, însă, adaptate…la distanță de 2 metri. Aceasta declara într-un interviu acordat celor de la E! News , că este extrem de recunoscătoare că părinții ei locuiesc atât de aproape de familia sa și că se pot distra în continuare.

Citește și:
Noul cont de Instagram care răspândește veselie cu cele mai simpatice ținute de lucrat de acasă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet