Top 10 modele de sandale cu tocul mic

Inspiră-te din selecția noastră de sandale cu tocul mic, dar extrem de șic!

Tocurile sunt importante pentru silueta oricărei femei, dar la fel de important este să te simți și comod&relax. Așadar, alege-ți mereu acele sandale pe care le poți purta de dimineață până seara șă să fii sexy&stylish pe tot parcursul verii. Iată câteva tips-uri despre cum să poți sandalele cu toc micro mini ale verii.

Sandalele cu toc subțire

O pereche de sandale aurii sau argintii, cu tocul subțire, dar mic, se potrivesc în contexte diferite. Pot fi purtate cu o rochie de seară, midi sau maxi, cu una micro mini din dantelă sau cu o pereche de bermude din jeanși pentru un look mai casual. Sandalale cu tocul subțire dar mic, sunt mult mai versatile decât cele cu tocul mare din simplul motiv că pot fi purtate și în timpul zile. Dar, dacă urmează să fii mireasă în curând, poți purta aceleași sandale! Și îți spun din proprie experiență că vei avea de câștigat dacă renunți la tocurile imense. În primul rând te vei distra mult mai bine și vei putea dansa toată noaptea fără să ai vreun disconfort. Nu mai sta pe gânduri și investește într-o pereche!

Sandalele cu tocul pătrat

Au o tentă retro, așa încât cel mai indicat ar fi să le porți cu o rochie mini, in formă de A. O alternativă pentru această varianta ar fi să porți sandalele cu tocul pătrat și mic cu o fustă cu volane și un tricou alb, minimalist. Adaugă o pereche de cerecei oversized și o coafură cu părul strâns la spate și cărare pe mijloc.

Sandalale cu tocul geometric

Ce părere ai despre o pereche de sandale cu un toc total atipic, format din două sfere, de exemplu? Nu te gândi că se vor demoda prea repede, în ziua de azi orice piesă se poate purta, indiferent de sezonul în care a apărut, atâta timp cât este stilizată actual & cool. Poartă sandalele cu tocul geometric cu o rochie albă sau neagră, a la Rick Owens sau cu o pereche de culottes și o cămașă albă cu mâneci bufante. Look-ul tău va fi apreciat cu siguranță, în special de fashioniste.

Citește și:
7 ochelari de soare pe care ar merita să îi porți vara aceasta

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion