TOMMYNOW „DRIVE” Primăvară 2018, un eveniment interactiv spectaculos și o colecție uber cool

TOMMYNOW „DRIVE” a călătorit la Milano cu Gigi Hadid. Total reinventat, evenimentul interactiv pentru Primăvară 2018, TOMMYNOW a combinat moda cu activități relaționate curselor de Formula 1.

Tommy Hilfiger a organizat în cadrul Săptămânii Modei de la Milano TOMMYNOW „DRIVE', un eveniment interactiv plin de energie, construit în jurul modei, inovației și lumii pline de adrenalină ale curselor de Formula 1. Inspirat de pasiunea lui Tommy Hilfiger pentru spoturile cu motor, show-ul a combinat viteza și actualitatea cu o notă de nostalgie pentru vintage.

Ciao, Milano. Experiența fashion TOMMYNOW răscolește orașul cu cele mai tari piese ale colecției de Primăvară 2018. E cool, îndrăzneață și fiecare look poate fi cumpărat instantaneu.

Oferind un omagiu pasiunii lui Tommy pentru curse, combinând tradiția americană cu o notă atletică, modernă, pentru el și pentru ea. Regăsim jocuri unice cu proporțiile și formele; reinterpretări surprinzătoare ale pieselor noastre iconice; traduceri grafice ale dungilor de inspirație Formula 1, carourilor și logo-urilor de arhivă.

TOMMYNOW DRIVE' a marcat lansarea colecției capsulă TommyXGigi, pentru primăvară 2018. Supermodelul internațional Gigi Hadid este ambasadorul global al brandului TOMMY HILFIGER, colecțiile pentru femei, incluzând îmbrăcăminte, încălțăminte, ochelari de soare, ceasuri și parfum. Colecția TommyXGigi celebrează viteza – de la pasiunea lui Tommy pentru sporturile cu motor la ritmul alert de viață al lui Gigi.

După succesul evenimentului TOMMYNOW din toamna lui 2017, brandul continuă să democratizeze podiumul și să prezinte ținute HILFIGER COLLECTION atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

TOMMYNOW DRIVE'

Peste 2.000 de oaspeți, printre care consumatori, presă, persoane VIP, cumpărători și influenceri din industrie, au fost invitați să se bucure de experiențe fashion surprinzătoare. Oaspeții au fost introduși în lumea plină de energie a TOMMYNOW „DRIVE' printr-un tunel futuristic, cu o cifră octanică ridicată și o stație de tip portret, au fost învăluiți în sunetele unei curse de Formula 1, courtesy of BOSE, și lumini LED. Au trecut prin fiorii unei curse în cadrul simulatorului de curse F1 și provocarea Pitstop F1, ambele oferite de Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

Show-ul a fost deschis de supermodelul internațional Gigi Hadid și a continuat cu top modele precum Bella Hadid, Anwar Hadid, Lucky Blue Smith, Winnie Harlow, Hailey Baldwin, Christian ‘King Combs, Cordell Broadus, Audrey Hilfiger, Julian Ocleppo, Hannah Ferguson, Joan Smalls, Sora Choi și Josephine Skriver.

Citește și:
Cum a fost la petrecerea Tommy Hilfiger din Milano: detalii din culise (GALERIE FOTO)

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion