Tendințe în modă în sezonul toamnă – iarnă 2018-2019

Fii prima care află totul despre noile tendințe în modă în sezonul toamnă – iarnă 2018-2019!

Domnica Mărgescu, Maurice Munteanu și Cristina Crăciun au realizat o selecție cu cele mai HOT tendințe în modă în sezonul toamnă – iarnă 2018-2019.

Layering

Peste o rochie, o cămașă, peste cămașă, o vestă, peste vestă, o jachetă, peste jachetă, o altă jachetă, iar peste toate acestea mai poți adăuga un palton. Garantat, vei fi declarată o regină neîncoronată a styling-ului.

112

Jachetele utilitare, hanoracele sau accesoriile pentru cap amintind de echipele de intervenție se numără printre cele mai hot piese ale noului sezon.

Blană ecologică

Iată cum poți scăpa de acuzațiile celor care, pe bună dreptate, te confundă cu o Cruella de Vil contemporană – purtând o superbă, rafinată, spectaculoasă haină din blană ecologică!

Couture

Piesele fabuloase, realizate din materiale prețioase, unice, cu tăieturi impecabile sau imprimeuri de poveste se încadrează în selecta și foarte selectiva familie couture.

Fluo

Nu trebuie să-ți fie teamă de culorile puternice, isterice! Chiar dacă nu vei trăda niciodată negrul, puțin (sau chiar mai mult) verde fosforescent nu a omorât nici o fashionistă.

Tendințe în modă în sezonul toamnă – iarnă 2018-2019: Eșarfe

Iată că am ajuns să spunem că în acest sezon e cool să ai nu scaun la cap, ci chiar eșarfă pe cap! Eșarfele, sub formă de rochie, turban, top, fustă etc. sunt mai actuale ca niciodată.

Le club

Influențele sport nu ne vor părăsi, evident, nici în această toamnă. Indiferent că alegi un styling street, sau unul inspirat de ținutele british purtate de membrii cluburilor exclusiviste, nu vei da greș.

Tendințe în modă în sezonul toamnă – iarnă 2018-2019: Dynasty

Cine crede că vom scăpa vreodată de Joan Collins se înșeală! Umerii supradimensionați, talia marcată sau nuanțele specifice anilor 80 se întorc în forță.

Ca(li)gula

Fără nicio legătură cu celebrul împărat roman, ci doar de dragul unui nevinovat joc de cuvinte, te anunțăm că e foarte cool să porți cagule. Sau, mă rog, tot felul de chestii pe cap!

Tendințe în modă în sezonul toamnă – iarnă 2018-2019: Materiale neconvenționale

Cu cât mai strălucitoare și peliculizate, cu atât mai bine! Alege tonuri incandescente de auriu sau argintiu și reinstaurează extravaganța, cel puțin în propriul dulap.

Citește și:
Cei mai stylish pantaloni pe care să-i achiziționezi acum și să-i porți toată toamna

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion