Tendințe în modă în sezonul primăvară – vară 2019

Fii prima care află totul despre noile tendințe în modă în sezonul primăvară - vară 2019

Domnica Mărgescu, Maurice Munteanu și Cristina Crăciun au realizat o selecție cu cele mai HOT tendințe în modă în sezonul primăvară – vară 2019.

Arta contemporană

Rochii ca niște tablouri, imprimeuri artsy și tot soiul de combinații cromatice eclectice – toate se regăsesc într-un cocktail exploziv, în tendințele noului sezon.

Denim prespălat


Vechile nostalgii post-revoluționare vor fi acum satisfăcute – iată că jeanșii prespălați (care seamănă foarte tare cu cei turcești, atât de în vogă la momentul respectiv în spațiul local) revin în forță pe marile scene.

Tendințe în modă în sezonul primăvară – vară 2019: Micro mini

Cu cât mai scurtă va fi o fustă (sau o rochie), cu atât mai stylish va fi. Desigur, această tendință implică și părăsirea zonei de confort și accesarea rapidă a sălii de sport.

Solaris

Nuanțele solare și, în special, tonurile de galben se vor regăsi în acest sezon în absolut toate colecțiile. Poți opta pentru un total look sau doar pentru un accent de culoare.

Buline

Un motiv atât de clasic, dar mereu surprinzător, bulinele revin mai sexy ca niciodată, pe rochii transparente, feminine, într-o formulă nouă, nici prea retro, dar nici periculos de modernă.

Tendințe în modă în sezonul primăvară – vară 2019: Bej cu bej cu bej cu bej

Mixează toate nuanțele de bej din garderobă și vei obține un look atât de actual, încât va fi instantaneu preluat de toate prietenele tale fashioniste.

Păsările

Absolut toate aplicațiile de pene sunt la modă – poți face și exces de pene, nu se va supăra nimeni. Moda are nevoie constant de tot felul de perioade flamboaiante.

Pălărierul nebun

Celebrul personaj al lui Lewis Carroll a inspirat, se pare, un număr impresionant de designeri – pălăriile extravagante sunt un adevărat must al sezonului.

Tendințe în modă în sezonul primăvară – vară 2019: Servicii de vopsitorie

Materialele tratate, vopsite, decolorate vor înlocui texturile clasice. Alege și tu o salopetă din denim vopsit & decolorat pentru o apariție 100% fashion.

California Girl

Un styling devenit clasic impune o nouă direcție în modă – pantaloni scurți, costume de baie & piese sport interpretate, toate se vor regăsi în alegerile pasionatelor de modă.

Xena

Materiale prețioase, decupaje îndrăznețe și o alură de amazoană – iată cum este descifrat noul cod al ținutelor pentru seară.

Tendințe în modă în sezonul primăvară – vară 2019: Plasa de pescuit

Un alt element-vedetă al anilor 90, celebra plasă se reîntoarce acum sub forma unor rochii, topuri, veste, salopete, pantaloni, fuste etc. Poți purta un singur element din plasă sau o poți mixa cu piese austere, minimaliste, pentru un styling alternativ.

Asul din mânecă

Unul dintre cele mai importante accesorii ale noului sezon nu va fi un anume model de cercei sau pantofi, ci chiar mâneca – reinterpretată, cu un volum spectaculos, va decora cele mai stylish piese vestimentare.

Sport de seară

Da! Ați citit bine! Rochiile de seară cu detalii sport, pantalonii de smoking purtați cu bustiere din neopren sau costumele de baie asociate unei ținute de cocktail reprezintă o altă găselniță stilistică de sezon.

Citește și:
Cum să te îmbraci pentru forma corpului tău (fără să îl compari cu un fruct)

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion