Proenza Schouler recreează cele mai iconice piese cu ocazia aniversării de 15 ani

Designerii din spatele brandului Proenza Schouler au decis să celebreze cei 15 ani în industria modei prin recreearea câtorva dintre cele mai iconice piese.

Încă de la lansarea care a avut loc în 2003, Proenza Schouler s-a impus drept unul dintre cele mai relevante branduri de lux din industrie. Acum, designerii din spatele brandului, Jack McCollough și Lazaro Hernandez, au decis să celebreze așa cum se cuvine acești 15 ani de succes.

Ne place ideea de a sărbători 15 ani de Proenza Schouler prin a curatoria și a reinterpreta subtil o selecție a pieselor noastre preferate din ultimii ani', au declarat designerii pentru publicația Refinery29.

Colecția specială a fost lansată acum câteva zile și include imprimeurile specifice ale brandului dar și alte elemente precum pliseuri, franjuri sau tricotaje. Din punct de vedere cromatic, noua colecție Proenza Schouler se menține în zonă clasică de nuanțe de albastru, alb, negru și ecru.

Poți găsi colecția specială Proenza Schouler pe Stylebop.com și poți răsfoi galeria noastră pentru a vedea cele mai iconice piese ale brandului și cum au fost acestea reinterpretate astăzi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion