Planuieste Versace sa il aduca in echipa pe directorul creativ de la Givenchy?

Surse de la nivelul pietei spun ca celebra casa de moda italiana lucreaza la un plan de dezvoltare, in ciuda faptului ca s-a vorbit de scoaterea la licitatie a importante procente de actiuni din prestigiosul imperiu, eveniment care pare sa se fi amanat pentru o perioada necunoscuta.

Planuieste Versace sa il aduca in echipa pe directorul creativ de la Givenchy?

Luand in considerare posibila expansiune vizata, tabloidele au speculat ca primul vizat pe care casa Versace si-l doreste ca parte din echipa este Riccardo Tisci, directorul creativ de la Givenchy. Desi surse sustin ca cele doua parti ar fi in tratative, casa Givenchy a raspuns miercuri, spunand ca nu o sa comenteze pe baza unor zvonuri.

Criticii s-au grabit sa asocieze numele celor doua parti, intrucat Riccardo si Donnatela Versace sunt prieteni apropiati, Donnatela chiar facandu-si o aparitie speciala la prezentarea Campaniei de toamna a Givenchy din 2015. Tisci a precizat la momentul acela ca nu exista gelozie sau rivalitate intre cei doi iar mesajul pe care vor sa-l transmita este acela de pura prietenie si iubire.

Citeste si:
Interviu exclusiv cu Riccardo Tisci, designerul Givenchy

Numerosi analisti financiari au cazut de acord ca brandul trebuie sa devina mai puternic. Cum Versace a tinut sa mentioneze in trecut ca intreaga echipa incearca sa faca compania sa aiba cat mai mult success posibil, ne putem astepta la o colaborare cu un designer faimos.

Declaratiile casei de moda sunt destul de sarace in detalii despre viitor, asa ca va trebui sa asteptam pana acestia vor decide sa impartaseasca cu publicul viitoarele schimbari din companie.

Text: Mihail Tamba
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion