Piesele vestimentare Murmur sunt disponibile in celebrele Galerii Lafayette din Paris

Succesul designerilor romani pe piata internationala este de necontestat, iar cea mai recenta veste despre brand-ul romanesc Murmur ne bucura peste masura.

Piesele vestimentare Murmur sunt disponibile in celebrele Galerii Lafayette din Paris

Incepand de maine, piesele vestimentare Murmur sunt disponibile in celebrele Galerii Lafayette din Paris, cel mai cunoscut department store francez!

Piesele ce poarta semnatura designerului Andreea Badala vor fi comercializate in cadrul unui pop-up store. Aici vor mai fi disponibile si alte branduri care expun la Salon International de la Lingerie.

Brand-ul Murmur va fi prezent in Galeriile Lafayette cu 6 piese, printre care si colantii Stark, pe care i-am admirat si la topmodelul Gigi Hadid. (foto)

Murmur

„Este un real pas inainte pentru noi ca deschidere si vizibilitate pe plan international, Galeriile Lafayette fiind unul dintre cele mai cunoscute nume din domeniu. Inca de cand eram studenta am admirat initiativele si expozitiile Galeriilor, iar acum, sa fim printre cele mai inovative brand-uri prezentate consumatorului, mi se pare o onoare si o confirmare a valorii brand-ului.', spune Andreea Badala, designer-ul si fondatorul Murmur.

Citeste si:
Operatiunea Dulapul cu designerul Andreea Badala

Brand-ul Murmur este disponibil in multe dintre marile orase ale lumii, printre care New York, Los Angeles, Tokyo, Geneva, München, Amsterdam, Moscova sau Dubai. Vedete precum Katy Perry, Madonna, Kylie Jenner, Beyonce, Lady Gaga si Fergie au ales sa poarte piese Murmur in diverse ocazii.

murmur-1

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion