(P) SUPERDRY

Noua colecție Superdry Sport reunește piese cool & chic destinate persoanelor active și nu numai.

Când vine vorba de ținutele 100% sport, ai nevoie de piese care să fie gândite special pentru a te ajuta să îți atingi cât mai ușor obiectivele de performanță. Iar noua colecție Superdry Sport este răspunsul perfect la această necesitate!

O serie de atleți profesioniști au făcut parte din campania noii linii Superdry, iar pe noi ne-au cucerit iremediabil design-ul și culorile cât se poate de cool ale colecției!

Nu mai spunem că aceste piese ultra-sport se pot integra cu succes și în ținutele tale de zi cu zi, alături de celelalte elemente urban-chic din cea mai recentă colecție Superdry, pe care le găsești în magazinul din AFI Cotroceni și Superdry ParkLake.

Noua colecție Superdry Sport se remarcă prin piese în culori puternice și materiale rezistente, dar în același timp, delicate, care te vor ajuta să te simți excelent atât în momentele în care faci sport, cât și atunci când le combini cu alte piese casual, pentru o ținută stylish de zi.

Recunoscut în jurul lumii, Superdry este un brand care combină stilul emblematic vintage Americana cu amalgamul graficii japoneze, printr-o perspectivă pur britanică. Indiferent că vorbim despre haine, încălțăminte și accesorii din cele mai recente colecții, fiecare articol îți permite să-l porți în felul tău și să îți spui propria poveste.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion