(P) Sandale damă pentru vacanța ta de 1 mai

(P) Sandale damă pentru vacanța ta de 1 mai

Cu mai puțin de o lună rămasă până de 1 mai, acum ar fi timpul să începi căutările pentru sandale damă pe care să le porți in vacanță.

O să te ajutăm să îți alegi perechea care să fie atât utilă cât și foarte instagramabilă.

Dacă te duci la mare pe nisip este evident recomandat să ai sandale damă fără toc.

În funcție de ce ținute plănuiești să porți trebuie să îți alegi și tipul de sanda.  Ca să petreci timpul din vacanță într-o ținută casual cel mai bine ar fi cu sandale damă sport.

Talpa sport te ajută să te plimbi lejer atât pe o plajă pietroasă cât și pe una nisipoasă cum e cea de pe malul mării negre. Pe lângă asta, picioarele tale ies frumos in evidență datorită înalțimii tălpii din zona călcâiului.

Pentru o ținută mai elegantă dar foarte comodă îți recomandăm papuci din piele naturală. Aceste sandale damă sunt super instagramabile și pot fi purtate atât la un beach party cât și seara la restaurant.

Se pot purta fără nicio problemă și pe barcă în largul mării. Petrecerile pe barcă sunt cele mai interesante moduri de a petrece timp. Dacă ajung să se ude un pic cu apă sărată se spală foarte ușor în câteva secunde.

Sandale damă fără toc mai au și avantajul de a ocupa foarte puțin loc in bagaj. În felul acesta e foarte ușor să le transporți cu avionul sau chiar și de la cazare până la destinație.

Dacă totuși vrei să porți tocuri, o pereche neagră cu tocuri groase de până în 7 cm este cea mai bună alegere. Aceste sandale damă sunt îndeajuns de comode să petreci o seară întreagă.

Iată așadar cum folosind doar două-trei perechi bine alese te vei putea bucura pe deplin de vacanța ta din acest an de 1 mai.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion