(P) Modivo & epantofi.ro – Supervision Fashion Show

Pentru a-și prezenta colecțiile de primăvară-vară 2021, Modivo & epantofi.ro au pus la cale Supervision Fashion Show, o prezentare de modă online, realizată dintr-o colaborare între cele două brand-uri.

Decorul Modivo & epantofi.ro Supervision Fashion Show, spectacol care este disponibil pe canalele de socializare, inclusiv pe YouTube, face aluzie la două componente binecunoscute ale forțelor naturii, vântul și apa. Acestea au fost reinterpretate și prezentate într-o versiune digitală complet nouă prin diapozitive pitorești care anunță energie pozitivă și schimbări interesante. Brand-urile de modă i-au dus pe spectatori într-o călătorie estetică, posibilă datorită tehnologiei moderne, iar imaginile de pe malul mării, valurile înalte, nisipul sclipitor și alte peisaje au completat perfect styling-urile propuse pentru sezonul primăvară-vară 2021.

Astfel, prin intermediul acestui show, vei putea vedea cele mai moderne look-uri ale sezonului și vei afla mai multe despre cele mai hot tendințe de modă. De pe podium nu au lipsit look-urile high fashion, combinațiile sport sau casual, atât de actuale acum.

Total look-urile monocrome în nuanțe moderne de bej, detaliile boho, referințele eclecticilor ani ‘80 și ‘90, precum și outfit-urile confortabile formate din treninguri, leggings și hanorace din materiale de cea mai înaltă calitate, sunt principalele propuneri ale noilor colecții Modivo și epantofi.ro. Și, deși situația actuală nu este propice purtării rochiilor de seară, acestea nu au putut lipsi din spectacol.

ELLE a contribuit cu o ținută în tendințe, pe care o poți admira acum, alături de numeroase alte propuneri extrem de actuale și fresh, pe https://modivo.ro/supervision.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion